Betonielementtimyyjä, kunnossapidon esimies ja tarjouslaskija

Päivämäärät Julkaistu 15.2.2019 Hae viimeistään 28.2.2019

Rekrytoimme joukkoomme lisää ammattilaisia
Lue tarkemmat tiedot tehtävistä osoitteessa www.betset.fi/ajankohtaista/

Myyntivoimaa
Tahdomme vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tarjota heille markkinoiden parasta palvelua. Haemme ELEMENTTIRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA vastaamaan betonielementtimyynnistä yhdessä myyntitiimin kanssa.

Kunnossapidon esimies
Haemme KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISTA vastaamaan kunnossapito- ja huoltotöiden suunnittelusta sekä kehittämään kunnossapidon toimintaa yhdessä muiden kunnossapidon esimiesten kanssa.

Tarjouslaskija
Haemme TARJOUSLASKIJAA vastaamaan määrä- ja kustannuslaskennasta ja tarjouspyyntöjen hallinnasta yhdessä laskentatiimin kanssa.

Betset-yhtiöt panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä noin 625 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi