Betonielementtityöntekijöitä

Sijainti Oulainen
Päivämäärät Julkaistu 19.7.2017 Hae viimeistään 7.8.2017

Haemme 2:ta betonielementtityöntekijää Oulaisten tehtaalle

Tehtävästä

Tehtäviisi kuuluu betonielementtien valmistukseen liittyvät työvaiheet kuten valutyöt, raudoitus ja hionta. Toivomme, että sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta betonityön vaiheesta. Tehtävään voidaan sisällyttää muitakin rakennuskomponenttien esivalmistukseen ja kokoonpanoon liittyviä tehtäviä hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan – esimerkiksi kirvesmiehen töitä, sisustustöitä tai LVI-töitä.

Arvostamme halua ja valmiutta oppia uutta. Toivomme, että sinulla olisi rakennusalan koulutus. Työkokemus elementtitehtaassa työskentelystä katsotaan eduksi. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta kaksivuorotyöhön ja joustavaa asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme

monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä työympäristössä, jossa on tekemisen meininki sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus 7.8.2017 mennessä oheisen linkin kautta tai ota yhteyttä suoraan Tuomakseen. Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitäthän mukaan CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantolinjan vetäjä Tuomas Myllymäki, puh. 040 771 4946.

Meistä

Oulaisten tehtaiden tuotantotiloissa valmistetaan muuttovalmiita tilamoduuleita, keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, puurakenteisia seinäelementtejä, putkistoelementtejä ja ikkunoita. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa.

Hakuaika alkaa: 17.7.2017
Hakuaika päättyy: 7.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi