Betonimuottien suunnittelija

Doka Finland Oy
Sijainti Vihti
Päivämäärät Julkaistu 11.9.2017 Hae viimeistään 29.9.2017

Doka Finland Oy on osa maailman suurinta betonimuotteja valmistavaa konsernia. Asiantunteva rakennusyritysten neuvonta ja tuki paikan päällä ovat Dokan ensisijainen toimintaperiaate, ja Doka Finland on toiminut Suomessa jo 20 vuotta. Doka Group on edustettuna yli 160 myynti- ja logistiikkakeskuksessa yli 70 maassa muodostaen näin tehokkaasti toimivan myyntiverkoston, joka takaa materiaalin ja teknisen tuen nopean ja ammattitaitoisen käytettävyyden – riippumatta rakennusurakan laajuudesta ja monipuolisuudesta. Doka on maailman johtava muottiteknologian kehittäjä, valmistaja sekä jakelija, jonka palveluita hyödynnetään kaikilla rakennussektoreilla ympäri maailmaa.

Onko sinulla rakennusalan tutkinto ja vastuullinen työote? Etsimme betonimuottien suunnittelijaa Vihtiin. Tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden uransa alkuvaiheessa olevalle kerryttää arvokasta työkokemusta kokoaikaisessa, vakituisessa työsuhteessa. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Academic Work etsii kokoaikaista muottisuunnittelijaa Vihtiin alansa johtavaan, itävaltalaiseen perheyritykseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Doka Finland Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

Tässä tehtävässä tulet suunnittelemaan asiakasyritysten tarpeisiin räätälöityjä betonimuotteja muottisuunnittelijana monipuolisten projektien parissa. Suunnittelun ja valmistuksen jälkeen muotit kuljetetaan työmaille asiakasyritysten käyttöön muotitustyöhön. Työssä pääset osaksi vaihtelevia projekteja, joiden kesto on alle päivästä jopa vuoteen. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, jonka kokoa kasvatetaan kolmesta henkilöstä neljään henkilöön.

Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kartuttaa oman alan kokemusta kansainvälisessä perheyrityksessä. Lisäksi työnkuvaa on mahdollista laajentaa kokemuksen karttumisen ja oman osaamisen mukaan!

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on tehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto (AMK tai DI) sekä opintojen puolesta osaamista AutoCad-ohjelmistosta. Aikaisempi alan työkokemus ei ole välttämätöntä ja tehtävä tarjoaakin loistavan tilaisuuden esimerkiksi vastavalmistuneelle saada oman alan työkokemusta alan johtavasta yrityksestä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Rakennusalan tutkinto (esimerkiksi rakennustekniikka tai rakennusmestari)
  • AutoCad-osaamista esimerkiksi opintojen kautta
  • Hyvät taidot Microsoft Office -ohjelmista
  • Pitkäjänteinen, tunnollinen ja oma-aloitteinen työote
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Oma auton työpaikan sijainnin vuoksi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Selki, Vihti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi