Avoimet työpaikat Destia Oy Keski-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Betonirakentamisen työmaapäällikkö

 

Tehtävän kuvaus Etsimme betonirakentamisen työmaapäällikköä Keski-Suomeen sillankorjaamisen ja -rakentamisen projekteille. Työmaapäällikkönä vastaat oman projektisi teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä esimiestyöstä. Työn sijoituspaikka on Jyväskylä tai sopimuksen mukaan.
Odotamme Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri, teknikko), riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalan projektienhallinnasta sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.
Tarjoamme Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jaakko Taipale 4.1.2018 klo 13-15, puh. 040 350 1539

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Destia Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia