Betonirakenteiden työnjohtaja, Betonilattiatyönjohtaja

Sijainti Tampere, Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2018 Hae viimeistään 16.2.2018

Suurin suomalainen betonilattiaurakoitsija Suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miderex Oy, Piimat Oy, Dyny Oy ja Etelä-Suomen Imubetoni Oy sekä Betomix Oy:n lattialiiketoiminta yhdistyivät Bermanto Oy:ksi. Keräsimme yli 100 vuoden kokemuksen yhden katon alle luodaksemme ainutlaatuisen Bermanto®360-palvelukonseptin. Bermanto työllistää 100 henkilöä ja liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Bermanto® on Suomen ensimmäinen yritys, joka voi ottaa tuoteosakaupan tyyliin vastuun koko betonilattiaprojektista. Bermanto®360 pitää sisällään betonilattian suunnittelun ja toteutuksen, pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen sekä huoltoineen. Meiltä saat myös pelkät materiaalit mitoituksineen.

TOIMINTAMME KASVAESSA VOIMAKKAASTI
HAEMME NYT JOUKKOOMME TYÖNJOHTAJIA
TAMPEREELLE JA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

BETONIRAKENTEIDEN TYÖNJOHTAJIA
Haemme betonirakenteiden työnjohtajaa Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle. Hakijoilta edellytämme poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden työnjohtajan Fise-pätevyyttä sekä laajaa kokemusta betonirakenteiden työnjohdosta.

BETONILATTIATYÖNJOHTAJIA
Haemme betonilattiatyönjohtajaa Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle. Edellytämme muutaman vuoden kokemusta betonilattioiden työnjohdosta. Fise-pätevyys katsotaan eduksi.

SINUSTAKO UUSIN BERMANTOLAINEN?
Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja kehittäviä projekteja viihtyisässä työilmapiirissä. Olet oma-aloitteinen ja hoidat projektit suunnitelmallisesti varmistaen laadukkaan lopputuloksen. Saat mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja ammattitaitoasi vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, tartu toimeen ja laita meille hakemuksesi.

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse:
Tampere, Ari Simola ari.simola@bermanto.fi
Pääkaupunkiseutu, Max Vuorio max.vuorio@bermanto.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi