Avoimet työpaikat Ramboll Julkaistu Haku päättyy

Chief data scientist, game developer ja konsultoinnin ammattilaisia

* Ramboll sijoittui vuonna 2016 ensimmäiselle sijalle Universumin tekemässä ihannetyönanatajatutkimuksessa alallaan sekä tekniikan- ja luonnontieteiden ammattilaisille että opiskelijoille suunnatuissa tutkimuksissa.

Tuplaa innostuksesi,
triplaa osaamisesi
(pääse valloillesi oikeassa seurassa)

Haluatko olla vaikuttamassa Suomen tulevaisuuteen ja edistää kestävää rakentamista aidosti kansainvälisessä yrityksessä? Meillä merkityksellisyys asuu jokaisessa projektissa, ja digitalisaation myötä kasvamme uusiin suuntiin.

Alan suosituin* työnantaja hakee nyt kymmeniä uusia huippuosaajia:
Tietojohtamisen ja digitalisaation asiantuntijoita, kuten chief data scientist ja game developer, sekä kiinteistöjen rakennuttamisen, suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaisia erilaisiin johtoja asiantuntijatehtäviin.

Jos ei nyt, niin koska? Hae nyt www.ramboll.fi/rekry #rambollura

Ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen asiantuntijaorganisaatio ja Suomen suurin suunnittelu- ja konsulttialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Rakennuslehden pääuutisia