Avoimet työpaikat Ramboll Julkaistu Haku päättyy

Chief data scientist, game developer ja konsultoinnin ammattilaisia

* Ramboll sijoittui vuonna 2016 ensimmäiselle sijalle Universumin tekemässä ihannetyönanatajatutkimuksessa alallaan sekä tekniikan- ja luonnontieteiden ammattilaisille että opiskelijoille suunnatuissa tutkimuksissa.

Tuplaa innostuksesi,
triplaa osaamisesi
(pääse valloillesi oikeassa seurassa)

Haluatko olla vaikuttamassa Suomen tulevaisuuteen ja edistää kestävää rakentamista aidosti kansainvälisessä yrityksessä? Meillä merkityksellisyys asuu jokaisessa projektissa, ja digitalisaation myötä kasvamme uusiin suuntiin.

Alan suosituin* työnantaja hakee nyt kymmeniä uusia huippuosaajia:
Tietojohtamisen ja digitalisaation asiantuntijoita, kuten chief data scientist ja game developer, sekä kiinteistöjen rakennuttamisen, suunnittelun ja konsultoinnin ammattilaisia erilaisiin johtoja asiantuntijatehtäviin.

Jos ei nyt, niin koska? Hae nyt www.ramboll.fi/rekry #rambollura

Ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

 

Ramboll on monialainen ja vastuullinen konsulttitoimisto.
Ramboll Finlandin liikevaihto on 201 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä tarjoamme koko kansainvälisen konsernimme asiantuntemuksen asiakkaidemme hyväksi. Pystymme hoitamaan myös isoja kansainvälisiä projekteja laajan asiantuntijaverkostomme avulla.

Ramboll on SKOLin jäsenyritys.
Perusarvomme heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujemme avulla.

Ramboll Group

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 13 000 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialat ovat Kiinteistöt ja rakentaminen, Infra ja liikenne, Kaupunkisuunnittelu, Vesi, Ympäristö ja terveys, Energia, Öljy ja kaasu sekä Johdon konsultointi.

Lue lisää Rambollista

Rakennuslehden pääuutisia