Construction Manager, Senior Residential Developer

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.6.2017 Hae viimeistään 30.6.2017

NREP on voimakkaasti kasvava, johtava pohjoismainen kiinteistöihin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö, jonka palveluksessa on yli 100 alan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa sekä Oslossa. NREP hallinnoi yli 3 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja on yksi aktiivisimmista kiinteistösijoittajista ja rakennuttajista Pohjoismaissa. Rakennutamme mm. isoja logistiikkakiinteistöjä, pienvarastotiloja (Pelican Self Storage), asuinkerrostaloja sekä kauppakeskuksia (www.nrep.com).

Menestystarinamme kasvaessa ja kiinteistökehityshankkeidemme lisääntyessä etsimme Helsingin toimiston 25 hengen tiimiimme:

Construction Manager
&
Senior Residential Developer

Tarjoamme sinulle vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia eri segmenteillä toimivassa dynaamisessa ja kasvavassa yrityksessä. NREP:ssa pääset osaksi yrittäjähenkistä ja tiivistä työyhteisöä, jossa yhdistyvät työntekijöiden ammatillinen kokemus ja intohimo omaa alaa kohtaan.

Lisätietoa ja hakuohjeet: Jos kiinnostuit, soita Jarkko Lahdelle, Country Manager, K2 Search Oy 040 747 3191. Jätä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen info@k2search.fi 30.6.2017 mennessä.

Lue lisää avoinna olevista hauista osoitteessa: http://www.k2search.fi/suorahaku/

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi