Digitaalisen infrarakentamisen asiantuntija

Novatron
Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 31.8.2017

Digitaalisen infrarakentamisen
asiantuntija

Etsimme täydennystä digitaalisen infrarakentamisen asiantuntijatiimiimme Etelä-Suomen alueelle! Voit olla etsimämme lisävahvistus, jos Sinulla on kokemusta infrasuunnittelusta tai –rakentamisesta. Olet kiinnostunut infrarakentamisen tietomallipohjaisesta tuotannosta ja Sinulla on vahva halu kehittää osaamistasi.

Jos olet jo ehtinyt toimia tietomallikoordinaattorin roolissa suunnittelu- tai toteutuspuolella, olet jo asian ytimessä. Arvostamme myös infra-alan ohjelmisto-osaamista (esim. 3D-Win, Infrakit, LandNova, Novapoint, Tekla Civil) sekä kokemusta Novaonin tuotteista. Huomioimme rekrytoinnissa koulutustaustasi mutta tärkeämpää on motivaatiosi ja käytännön osaamisesi!

Tehtävässäsi työskentelet mm. infran tilaajien, suunnittelijoiden sekä rakentajien parissa asiantuntijan roolissa. Tehtäväsi tarkentuvat oman osaamisesi perusteella, joten hae paikkaa rohkeasti taustastasi riippumatta!

Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, avoimen työilmapiirin, ammattitaitoiset kollegat sekä paikan infrarakentamisen digitalisaation kärjestä suomalaisessa, vakaasti kasvavassa perheyrityksessä!

Jos kiinnostunut tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2017 mennessä osoitteeseen: tyopaikat@novatron.fi

Lisätietoja: Tietomalliasiantuntija Petteri Palviainen, p. 040 582 4066, Tietomalliasiantuntija Petri Kuusela, p. 040 667 3747.

Lue tarkemmat tiedot tehtävästä osoitteessa: novatron.fi/rekrytointi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi