Energia-asiantuntija, Projektipäällikkö, Projekti-insinööri, Tekninen isännöitsijä

Colliers International Finland
Sijainti Helsinki, Tampere, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 4.4.2017 Hae viimeistään 21.4.2017

Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistöjohtamis-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Konsernin muodostavat Ovenia Oy, Ovenia Isännöinti Oy ja Realprojekti Oy. Vastaamme 18 kauppakeskuksen, 6000 toimitilan ja yli 72 000 asunnon hallinnoinnista. Toimimme Suomessa 23 paikkakunnalla ja työllistämme yli 500 kiinteistöalan ammattilaista.

Toiminnan kasvusta johtuen haemme nyt Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun useita kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoita mielenkiintoisiin, haastaviin, vakituisiin tehtäviin!

Etsimme ammattilaisia mm. seuraaviin tehtäviin:

Energia-asiantuntija, rakennuttamisen ja talotekniikan Projektipäällikkö ja Projekti-insinööri sekä Tekninen isännöitsijä. Sinä kiinteistö- tai rakennusalan ammattilainen joka kaipaat urallesi uutta nostetta alan näköalapaikalta, olethan yhteydessä – haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta.

Rekrytoinneista vastaa Adecco. Tarkemmat lisätiedot eri tehtävistä ja yhteyshenkilöistä löydät osoitteesta: www.adecco.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi