Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Energiasuunnittelun tiiminvetäjä

Optiplanissa energia- ja ympäristösuunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan noin 10 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen automaatio-, elinkaari- ja energiasuunnittelua sekä ympäristösertifiointia. Nyt haemme kokenutta tiiminvetäjää Helsinkiin.

Työssäsi toimit energia- ja automaatiosuunnittelussa viiden hengen tiimin esimiehenä. Pääset takuulla mielenkiintoisiin projekteihin yhteistyössä muiden alojen suunnittelijoiden kanssa. Koemme, että monialasuunnittelutoimistomme on erittäin innostava ja asiakaslähtöinen tapa tehdä työtä ja kehittää samalla omaa ammattitaitoa. Osaamista vahvistetaan myös koulutusten avulla. Meillä saat vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla pitää olla kokemusta rakennusten energiasuunnittelusta ja siinä käytettävistä työkaluista useiden vuosien ajalta. Koulutukseltasi olet energia-/LVI-tekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Katsomme eduksesi kokemuksen esimiestehtävistä. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa. Haluamme olla sinulle inhimillinen ja joustava työnantaja, jossa työllä ja vapaa-ajalla säilyy terve tasapaino. Olemme myös valmiita vastaamaan yksilöllisiin toiveisiisi eri elämänvaiheissa.

Tule kannustamaan työstä innostuvaa porukkaamme vieläkin vahvemmaksi! Huomaat, että täällä on vahva yhteishenki, johon solahdat luontevasti mukaan. Tule tutustumaan meihin!

Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Antti Torkki puh. 050 400 5390.

Hae 31.12. mennessä. Hakeminen on helppoa ja nopeaa!

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia