Avoimet työpaikat Kalliosuunnittelu Rockplan Ltd Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Geologi

GEOLOGINEN PALVELU

ROCKPLAN on kalliorakennuskohteiden suunnitteluun erikoistunut v. 1986 perustettu arkkitehti- ja insinööritoimisto. ROCKPLAN yhdistää suunnittelukohteissaan geologian, arkkitehtuurin, kalliorakenne- ja rakennesuunnittelun sekä muut suunnittelun osa-alueet.

GEOLOGINEN PALVELU on yhtiön keskeinen toimiala. Toimintamme laajentuessa haemme

GEOLOGIA

määräaikaiseen, 6 kuukauden pituiseen toimeen kalliorakennusprojekteihin, maastotutkimukseen, kohdekartoitukseen, loggaustyöhön ja tutkimustulosten käsittelytehtäviin. Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään ja kehittymään kiinnostavissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Tulet toimimaan tiimissä muiden geologien, suunnittelijoiden ja teknisten avustajien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on geologin koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Käytämme mm. AutoCAD, Surpac ja muita toimialan suunnitteluohjelmia. Työskentely-yhteisö on tiivis, joten toivomme sinulta joustavuutta sekä tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaitoja.

ROCKPLANin toimisto sijaitsee Pasilassa, rautatieaseman läheisyydessä. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, jotka muodostuvat Extra-terveysturvavakuutuksesta, laajennetusta työterveyshuollosta, koulutusmahdollisuuksista, lounasedusta ja kuntosalin vapaasta käyttömahdollisuudesta.

Työsuhdetta koskeviin tiedusteluihin vastaa geologi Lassi Hatakka, puh. 040-455 2774.

Kirjallisen hake­muksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme toimittamaan viimeistään 27.4.2018 osoitteeseen: kirsi.toukola@rockplan.fi

http://www.rockplan.fi/

Rakennuslehden pääuutisia