Geotekniikkainsinööri

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 15.5.2018

Kaupunkiympäristön palvelualue/Kuntatekniikan suunnittelu

Kuntatekniikan suunnittelu -yksikkö laatii katujen ja yleisten alueiden suunnitelmia sekä tilaa ja ohjaa konsultointityötä varsinkin suuremmissa infran rakennusprojekteissa ja erikoiskohteissa. Yksikössä työskentelee 12 vakituista henkilöä.

GEOTEKNIIKKAINSINÖÖRI 1-147-18

Tehtäviin kuuluu vaativien kuntatekniikan hankkeiden suunnittelu ja suunnittelun ohjaus. Geotekniikkainsinööri on asiantuntija maa- ja kallioperään liittyvissä asioissa ja hankkeissa. Lisäksi tehtävänä on geotiedon uudentyyppisten tietojen esittämis- ja tallentamistapojen määrittelyt ns. avoimena datana. Tehtävässä korostuvat maankäytön tarpeet, paikoin erittäin vaativat tekniset ratkaisut ja niiden yhteensovittaminen, liikenteen työnaikainen hallinta, kestävät ratkaisut, kaupunkikuva ja esteettömyys.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. DI tai yhdyskuntatekniikan alan insinööri) pääaineena geotekniikka tai täydennyskoulutuksella vastaava teoreettinen osaaminen. Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta geotekniikan asiantuntijatehtävistä ja voimassaolevaa B-ajokorttia. Eduksi katsotaan yhdyskuntatekniikan osaaminen, suunnitteluohjelmistojen hallinta, projektin johtamistaito hankkeissa, joissa on lukuisia sidosryhmiä ja FISE:n myöntämä Infra- tai talokohteiden pohjarakenteiden suunnittelijapätevyys.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja
Milko Tietäväinen, puh. 040 506 8600.
Hakuaika päättyy 15.5.2018.

Katso tarkemmat kuvaukset ja
hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi