Työpäällikkö, Vastaava työnjohtaja, Hankintainsinööri, Työnjohtaja, Laskentainsinööri, Työmaainsinööri

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 19.1.2018 Hae viimeistään 2.2.2018

 

Westpron kodit rakentavat rakentamisen ammattilaiset. Rakentaminen on yrityksemme tärkein toiminnan perusta ja se on kasvamassa merkittävästi lähivuosien aikana. Haluamme varmistaa yksilöllisten ja korkealaatuisten asuntojen rakentamisen kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa. Westpro hakee lisää rakentamisen ammattilaisia toteuttamaan tätä kasvua.

Meillä Westprossa henkilöstön työviihtyvyys on tärkeää. Henkilökuntaetumme ovat varmasti kilpailukykyiset ja pidämme huolta henkilöstön työviihtyvyydestä monella tapaa. Työvälineet laadukkaaseen tekemiseen ovat kunnossa. Kaikki toimihenkilöt ovat mukana palkkiojärjestelmässä.

Meillä on tarjolla sinulle hyvä työpaikka.

 

HAEMME KASVAVAAN JOUKKOOMME

 

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ
Työpäällikön toimenkuva on asuinrakennushankkeiden tuotannon johtaminen, suunnittelu ja tuotantohenkilöstön esimiehenä toimiminen. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti asuntorakentamisesta, sekä soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus).

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA
Työtehtäviisi kuuluu johtaa rakennushankettamme kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen, sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta omaperusteisten asuntohankkeiden vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista. Raportoit työpäällikölle.

HANKINTAINSINÖÖRIÄ
Hankintainsinöörin toimeen kuuluu asuinrakennushankkeidemme hankintatoimentehtävät, yrityksen vuosisopimuksiin liittyvät hankintatehtävät, osallistuminen yrityksen hankintatoimen ja muun toiminnan kehittämiseen. Hankintainsinööri raportoi hankintapäällikölle. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti asuntorakentamisen hankintatoimesta, sekä soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus).

TYÖNJOHTAJAA
Tehtäviisi kuuluu työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun ja kustannustavoitteen mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus, sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä. Raportoit vastaavalle työnjohtajalle.

LASKENTAINSINÖÖRIÄ
Työtehtäviisi tulee lukeutumaan kustannuslaskentaa omaperusteisen asuntotuotannon hankkeissa. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme erityisesti kustannustehokkaiden ratkaisujen tuntemusta, sekä laskentaan liittyvien ennakkotarjousten hankintakykyä. Olet osa tuotannonhenkilöstöämme ja raportoit työpäällikölle. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti asuntorakentamisesta, sekä soveltuvaa koulutus­ta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus).

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ
Vastaat omalta osaltasi asuntorakentamisen tuotannon ohjaamisesta, koordinoinnista ja laadunvarmistuksesta. Huolehdit osaltasi myös projektin raportoinnista ja kustannusseurannasta, sekä ympäristön ja työturvallisuuden varmistamisesta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Arvostamme työmaakokemusta, tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusinsinööri, DI), aloitteellisuutta, organisointitaitoa, tiimipelaajan taitoja, asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa, sekä tietoteknistä osaamista. Raportoit työpäällikölle.

HAKUOHJEET
Toivottavasti kiinnostuit avoinna olevista tehtävistä. Toivomme haluamaasi tehtävään kuvatun hakemuksen lisäksi CV:tä, jossa käy ilmi koulutuksesi, aikaisempi työkokemus ja mahdolliset suosittelijat. Työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi westpro.fi/rekrytointi

Lisätietoa avoinna olevista tehtävistä antaa:
toimitusjohtaja Heikki Schemeikka, heikki.schemeikka@westpro.fi, 040 535 0031
tai HR-vastaava Jari Lehkonen, jari.lehkonen@westpro.fi, 0400 545 184.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi