Hankeasiantuntija

Ulkoasiainministeriö
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 26.4.2017 Hae viimeistään 9.5.2017

Hankeasiantuntija (tarkastaja), sähkötekniikka

Ulkoasiainministeriö hakee sähkötekniikan hankeasiantuntijaa (tarkastajan virkanimike) vakituiseen virkaan hallintopalveluiden kiinteistö- ja hankintapalveluyksikköön (HAL-60) 1.6.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävät
Kiinteistö- ja hankintapalveluyksikön tehtävänä on ulkoasiainministeriön hallinnoimien ulkomaan edustustojen toimitiloihin ja virka-asuntoihin kohdistuvien erilaisten rakennushankkeiden teettäminen. Tyypillisiä hankkeita ovat peruskorjaukset valtion omistamissa kiinteistöissä sekä tilojen vaihtamisen yhteydessä tehtävät muutostyöt. Sähkötekniikan hankeasiantuntija osallistuu hankkeisiin oman erikoisalansa edustajana ja toimii tiiviissä yhteistyössä muun projektiryhmän kanssa.

Lue lisää ja hae tehtävää
Tehtävänkuva kokonaisuudessaan sekä kelpoisuusvaatimukset löytyvät osoitteessa www.valtiolle.fi. Tehtävä löytyy työavaimen 24-169-2017 alta. Haethan tehtävää sähköisellä hakulomakkeella valtiolle.fi -sivuilla. Kirjaudu sisään työnhakijana ja luo Aditro Recruit -tili.

Viimeinen hakupäivä 9.5.2017.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi