Haluamme palauttaa kunniallisuuden rakentamiseen – Haemme kerros- ja rivitalotyömaille suoraselkäisiä työnjohtajia ja avainhenkilöitä

Pajala Yhtiöt Oy
Sijainti Tampere, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2021 Hae viimeistään 14.1.2022

Pajala Yhtiöt – Kunniallista rakentamista

Etsimme suoraselkäisiä, yhteispeliä osaavia avainhenkilöitä:

  • Rakennusalan hankejohtaja Vantaalle
  • Rakennusalan hankepäälliköitä Vantaalle ja Tampereelle
  • Rakennusalan hankintainsinööri Vantaalle
  • Rakennusalan vastaava työnjohtaja Tampereelle

Pajala Yhtiöt syntyi intohimosta tehdä rakentamista suoraselkäisesti ja luotettavasti. Tiedämme rakentamisen olevan yhteispeliä, jossa jokaisella yksilöllä on tärkeä panos. Meillä työskentelet aina huippuosaajien kanssa. Välitämme tinkimättömästä laadusta, aidosta asiakaslähtöisyydestä sekä toistemme hyvinvoinnista. Meille ihminen on tärkeä kodin rakentamisen jokaisessa vaiheessa ja rakennamme joukkuepelinä juuri sellaisia koteja kuin lupaamme. Sellaisia, joista sen asukkaat ja tekijät voivat olla ylpeitä.

Nämä tekijät luovat meille kestävän tulevaisuuden, jonka avulla haluamme palauttaa kunniallisuuden rakentamiseen.

Jos olet ahkera, suoraselkäinen, hyvällä asenteella varustettu ammattilainen, niin olet erittäin tervetullut keskustelemaan kanssamme tarjolla olevista työmahdollisuuksista.

Ota rohkeasti yhteyttä tuotantojohtajaamme Jarkko Puhjoon joko soittamalla p. 050 305 5578 tai lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla jarkko.puhjo@pajala-yhtiot.fi.

Hae viimeistään: 14.1.2022

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi