Hankekehityksen huippuammattilainen

Kojamo Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.11.2017 Hae viimeistään 10.11.2017

Onko hankekehitys intohimosi? Etsimme nyt sinua!

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Olemme ostaneet seitsemän kiinteistöä Helsingin kaupungilta. Kohteet ovat tällä hetkellä Metropolia Ammattikorkeakoulun käytössä. Pääasiallinen toimenkuvasi on Metropolia kokonaisuuteen liittyvien hankkeiden kehittäminen ja kaavaprosessien läpivienti. Vastaat muun muassa hankkeiden kaavoituksesta ja mukana olevien yhteistyökumppanien johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös uusien tonttiaihioiden tai käyttötarkoitusten muutosprojektien etsiminen ja hankkeiden alustavan kannattavuuden ja toteutuskelpoisuuden arviointi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisen organisaation, useiden sidosryhmien ja kaupunkien kaavoittajien kanssa.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa jos sinulla on:
– usean vuoden kokemus asuinrakennusprojektien ja käyttötarkoitusten muutosprojektien hankekehittämisestä, kaavoituksesta ja rakennuttamisesta
– kokemusta asuntojen suunnittelun ohjaamisesta ja kiinteistökehittämisestä
– soveltuva koulutus esim. rakennus-tekniikan DI / insinööri AMK / arkkitehti
– hyvät yhteistyötaidot ja ratkaisukeskeinen asenne

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattitilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja: kojamo.fi/tyopaikka
Yksikön johtaja Tommi Parikka
p. 020 508 3614
tai tommi.parikka@kojamo.fi
Jätä hakemuksesi 10.11.2017 mennessä!

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi