Avoimet työpaikat Pohjola Rakennus Oy Pohjois-Suomi Oulu Julkaistu Haku päättyy

Hankekehitysjohtaja sekä tuotantojohtaja Ouluun

Etsimme nyt uuteen toimipisteeseen Ouluun
hankekehitysjohtajaa sekä tuotantojohtajaa.

Hankekehitysjohtajana vastaat uusien projektien ideoinnista, hankinnasta sekä myynnistä kokonaisvaltaisesti ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä tuotantojohtajan kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu hankkeiden myynti ja markkinointi, tontti- ja kiinteistökehitys sekä hankesuunnittelun ideointi.

Tuotantojohtajana vastaat hankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä hankekehitysjohtajan kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu tekninen suunnittelun ohjaus, kustannusten määrittäminen, kokonaisaikataulujen hallinta ja hankintojen sekä työmaaorganisaation johtaminen.

Tehtävissä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta, vahvaa hankekehityksen ja myynnin osaamista (hankekehitysjohtaja) tai tuotantotaustaa sekä kokemusta hankintojen valmistelusta (tuotantojohtaja).
Koeteltu osaaminen vaativien projektien johtamisesta sekä yhteistyökyky, hyvät esimiestaidot, vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Ari Loukkola p. 0400 942890. Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen viimeistään 7.12.2017 mennessä osoitteeseen ari.loukkola@pohjolarakennus.fi .

Pohjola Rakennus Oy Pohjois-Suomi

Pohjola Rakennus Oy Pohjois-Suomi on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Rakennuslehden pääuutisia