Hankekehitysjohtaja sekä tuotantojohtaja Ouluun

Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 24.11.2017 Hae viimeistään 7.12.2017

Etsimme nyt uuteen toimipisteeseen Ouluun
hankekehitysjohtajaa sekä tuotantojohtajaa.

Hankekehitysjohtajana vastaat uusien projektien ideoinnista, hankinnasta sekä myynnistä kokonaisvaltaisesti ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä tuotantojohtajan kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu hankkeiden myynti ja markkinointi, tontti- ja kiinteistökehitys sekä hankesuunnittelun ideointi.

Tuotantojohtajana vastaat hankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä hankekehitysjohtajan kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu tekninen suunnittelun ohjaus, kustannusten määrittäminen, kokonaisaikataulujen hallinta ja hankintojen sekä työmaaorganisaation johtaminen.

Tehtävissä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta, vahvaa hankekehityksen ja myynnin osaamista (hankekehitysjohtaja) tai tuotantotaustaa sekä kokemusta hankintojen valmistelusta (tuotantojohtaja).
Koeteltu osaaminen vaativien projektien johtamisesta sekä yhteistyökyky, hyvät esimiestaidot, vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Ari Loukkola p. 0400 942890. Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen viimeistään 7.12.2017 mennessä osoitteeseen ari.loukkola@pohjolarakennus.fi .

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi