Avoimet työpaikat Oulu Julkaistu Haku päättyy

Hankekehitysjohtaja sekä tuotantojohtaja Ouluun

Etsimme nyt uuteen toimipisteeseen Ouluun
hankekehitysjohtajaa sekä tuotantojohtajaa.

Hankekehitysjohtajana vastaat uusien projektien ideoinnista, hankinnasta sekä myynnistä kokonaisvaltaisesti ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä tuotantojohtajan kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu hankkeiden myynti ja markkinointi, tontti- ja kiinteistökehitys sekä hankesuunnittelun ideointi.

Tuotantojohtajana vastaat hankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja olet tulosvastuussa sen menestyksestä yhdessä hankekehitysjohtajan kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu tekninen suunnittelun ohjaus, kustannusten määrittäminen, kokonaisaikataulujen hallinta ja hankintojen sekä työmaaorganisaation johtaminen.

Tehtävissä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta, vahvaa hankekehityksen ja myynnin osaamista (hankekehitysjohtaja) tai tuotantotaustaa sekä kokemusta hankintojen valmistelusta (tuotantojohtaja).
Koeteltu osaaminen vaativien projektien johtamisesta sekä yhteistyökyky, hyvät esimiestaidot, vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Ari Loukkola p. 0400 942890. Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen viimeistään 7.12.2017 mennessä osoitteeseen ari.loukkola@pohjolarakennus.fi .

Rakennuslehden pääuutisia