Hankepäällikkö ja myyntipäällikkö korjausrakentamiseen

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.6.2017 Hae viimeistään 11.6.2017

Hankepäällikkönä Korjausrakentamisen palvelualueella vastaat hankkeiden myyntitoiminnasta ja kehityksestä sekä asiakas- ja kohdehankinnasta toteutussopimusten allekirjoitukseen asti. Päätehtävänäsi on etsiä uusia korjaukseen ja käyttötarkoituksen muutokseen sopivia kiinteistöjä ja luoda niihin markkinaehtoinen, olemassa olevaa rakennusta kunnioittava konsepti talousohjatusti. Markkina-alueesi on tehtävän alkaessa pääkaupunkiseutu.

Näillä eväillä menestyt!

Edellytämme kokemusta ja näyttöjä vastuullisista myyntitehtävistä. Tehtävässä menestymiselle ovat eduksi rakentamisen ja kiinteistötoimialan kokemus sekä hyvät sosiaaliset verkostot. Koulutuksesi voi olla kaupallinen tai tekninen. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa.

Jotakin meistä?

Meillä on mukava työporukka, tämä ei ole mikään salaisuus. Työsi on monipuolista ja työskentelet sekä tiimeissä että itsenäisesti. Tämä työtehtävä on meille uusi ja pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä kuuluu Lehdon tulospalkkio-ohjelman piiriin, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi.

Muistathan, että meillä urakehityksesi ei suinkaan pysähdy ensimmäiseen tehtävääsi. Saat haastavampia hankkeita sen mukaan, mitä itse kaipaat ja mitä hartiasi jaksavat kantaa. Kerrothan siis millaisia ajatuksia sinulla on tulevaisuutesi suhteen.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita joko Vantaan tai Helsingin toimistollamme.

Ok, haluan tietää lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, kysy rohkeasti lisää Martilta, Martti Kangas /Wilma Consulting, p. 040 700 7754. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 11.6.2017 mennessä. Ethän kuitenkaan suotta odottele viimeiseen hakupäivään, sillä tehtävä täytetään, kun soveltuva henkilö löytyy.
”Putkiremonttien vallankumous avasi asiakkaiden silmät”

Näin kirjoitti meidän Jukka Viljanen tammikuussa. Toimme syksyllä markkinoille uuden rakennusalaa mullistavan TST-putkiremonttimenetelmän, joka oitis herätti asiakkaidemme kiinnostuksen. Meillä on kirkas ajatus: putkiremontin yhteydessä on järkevää rakentaa muutakin: lisäkerroksia, uusia julkisivuja – kenties jotakin, mitä emme ole vielä itse keksineet. Siksi tarvitsemme pikaisesti sinua.

Myyntipäällikkönä Korjausrakentamisen palvelualueella myyt TST-putkiremonttimenetelmäämme yhdessä Jukan kanssa. Talousohjatusti Suunniteltu ja Toteutettu TST-putkiremontti on toimintamalli, jossa Lehto ottaa vastuun koko saneeraushankkeesta. Huolehdimme hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Vastaat hankkeidemme myyntitoiminnasta ja kehityksestä sekä asiakas- ja kohdehankinnasta toteutussopimusten allekirjoitukseen asti.

Näillä eväillä menestyt!

Työkokemuksesi voi liittyä palvelumyyntiin, rakentamiseen, kiinteistöliiketoimintaan tai isännöintiin, mutta tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat myynti- ja sosiaaliset taidot sekä halu löytää ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Kokemus korjausrakentamisesta sekä näytöt itsenäisistä myyntitehtävistä tukevat mahdollisuuksiasi menestyä. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen käytännön osaaminen on eduksi.

Miksi meille?

Meillä on mukava työporukka, tämä ei ole mikään salaisuus. Työsi on monipuolista ja työskentelet sekä tiimeissä että itsenäisesti. Tämä työtehtävä on meille uusi ja pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi osaamisesi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Myyntipäällikön tehtävä kuuluu Lehdon tulospalkkio-ohjelman piiriin, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi.

Muistathan, että meillä urakehityksesi ei suinkaan pysähdy ensimmäiseen tehtävääsi. Saat haastavampia hankkeita sen mukaan, mitä itse kaipaat ja mitä hartiasi jaksavat kantaa. Kerrothan siis avoimesti, millaisia ajatuksia sinulla on tulevaisuutesi suhteen.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee joko Vantaan tai Helsingin toimistollamme, josta käsin hoidat pääkaupunkiseudun myyntiä. Huhtikuussa 2018 muutamme uusiin toimitiloihimme Vantaan Tikkurilaan.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, kysy rohkeasti lisää Martilta, Martti Kangas /Wilma Consulting, p. 040 700 7754. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 11.6.2017 mennessä. Ethän kuitenkaan suotta odottele viimeiseen hakupäivään, sillä tehtävä täytetään, kun soveltuva henkilö löytyy.

Katso videolta, mitä Jukka Viljanen kertoo Lehdon TST-putkiremontista!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi