Hankepäällikkö, Sähkötekninen asiantuntija

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2018 Hae viimeistään 19.2.2018

HANKEPÄÄLLIKKÖ
suunnittelupalveluihin
Työavain 4-37-18

Hankepäällikkönä toimit Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttaminen palvelualueen suunnittelupalvelut yksikössä. Yksikkömme vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa: mm. tarveselvitysten ja hankesuunnitelmien laatiminen, suunnitteluryhmän kokoaminen, suunnittelun johtaminen ja läpivienti kokonaisuutena sekä tarvittaessa tilaverkkotyön avustaminen. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita. Yksikkömme vastaa myös vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten suunnittelusta.

SÄHKÖTEKNINEN ASIANTUNTIJA
talohankkeiden valvontatehtäviin
Työavain 4-38-18

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti erikseen nimettyjen talonrakennushankkeiden sähkötöiden valvonnasta. Toimenkuvaasi sisältyy mm. sähkö- ja teletöiden työmaa-aikainen valvonta, käyttöönoton varmistaminen sekä takuuajan toimenpiteiden valvonta. Valvoja osallistuu myös suunnittelun ohjaukseen. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen sisältäen eri kokoisia uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennushankkeita.

Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Hakuaika päättyy 19.2.2018 klo 15.45.
Katso tarkemmat hakutiedot
espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi