Kokeile kuukausi maksutta

Hankepäällikkö, suunnittelupäällikkö ja maanhankintapäällikkö Talliosakkeelle

DEN Finland Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 24.1.2022 Hae viimeistään 14.2.2022

Olisitko sinä meidän seuraava Talliosake-rakentamisen hankepäällikkö, suunnittelupäällikkö tai maanhankintapäällikkö?  

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Päämäärämme on tehdä elämästä parempaa, tila kerrallaan. Talliosake on osa DENiä.

Talliosake on ainoa laatuaan. Tuotamme eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja tiloja, joita yritykset ja yksityishenkilöt käyttävät työ-, tuotanto- ja huoltotiloina, varastointiin sekä liiketiloina. Haemme nyt ammattilaisia Talliosake-tiimiin Vantaalle.

Maanhankintapäällikkö

Tehtävänäsi on löytää Talliosake-rakentamiseen tontteja tai vuokraoikeuksia oikeilta paikoilta, oikeaan aikaan ja oikealla hinnalla. Maanhankintapäällikkönä etsit itse sopivan tontin ja vastaat koko hankintaprosessista hankkeen valmistelusta ja hyväksyttämisestä aina tonttikauppaan asti, yhdessä muun tiimin kanssa. Rooli on erittäin tärkeä liiketoiminnassamme, koska sijainti ratkaisee ison osan onnistumisestamme.

  • Lue koko ilmoitus ja hae täältä > 
  • Lisätietoja tehtävästä antavat hankejohtaja Juha Jalonen 040 081 6410 ja kehitysjohtaja Kalle Karjula puh. 040 680 3278.
  • Haku päättyy 14.2. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Suunnittelupäällikkö

Tehtävä vaatii ammattimaista suunnitelmien hallintaa, yhteensovittamista ja aikataulutusta, sillä vastaat kokonaisuudessaan Talliosakkeen sisäisestä ja ulkoisesta suunnittelusta. Toimit Talliosakkeen suunnittelutiimin esimiehenä. Aikaisempi kokemus esimiehenä/ tiimin vetäjänä, suunnittelutausta rakennusalalta tai vastaavana suunnittelijana toimiminen nähdään eduksi.

  • Lue koko ilmoitus ja hae täältä > 
  • Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusjohtaja Antti Vannas, puh. 040 172 0500.
  • Haku päättyy 14.2. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä

Hankepäällikkö

Hankepäällikkönä vastaat Tilat-liiketoiminnan Suomen hankkeista DEN konsernissa yhdessä kollegasi kanssa. Vastuullasi on noin 30 miljoonan euron projektikanta. Päätehtäviäsi ovat Talliosake-hankkeittesi kehittäminen, johtaminen sekä hankkeiden seuranta kaikissa vaiheissa jälkilaskentaan saakka. Vastaat hankkeittesi lukumäärästä ja aikatauluista sekä myyntikatteesta kasvustrategiamme mukaisesti. Tavoitteisiin pääsemisessä sinua tukee tiimimme tonttihankinnassa, suunnittelussa, rakentamisessa, laskennassa, asiakasrajapinnassa ja taloudessa.

  • Lue koko ilmoitus ja hae täältä > 
  • Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Kalle Karjula puh. 040 680 3278.
  • Haku päättyy 7.2. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Linkit:
Facebook: https://www.facebook.com/talliosake
LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/talliosake/posts/?feedView=all
YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UC93wSiQZIz46w52-sObUrHA/featured

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi