Kokeile kuukausi maksutta

Hankepalvelupäällikkö

Tampereen Tilapalvelut Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 29.4.2022 Hae viimeistään 15.5.2022

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Viimeaikaisia hankkeitamme ovat olleet Etelä-Hervannan koulun ja päiväkodin uudisrakennus sekä Pyynikintie 2:n perusparannus. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 rakennusalan ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti toimistolla tai etänä.

HANKEPALVELUPÄÄLLIKKÖ

Haemme rakennushankepalveluihin hankepalvelupäällikköä. Hankepalvelupäällikkö vastaa yhtiön isojen hankkeiden tiimin johtamisesta ja toimii myös hankkeissa projektipäällikkönä.

Hankepalvelupäällikkö johtaa ja kehittää tiiminsä toimintaa, huolehtii päivittäisestä esihenkilötyöstä, henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin ylläpidosta sekä tukee henkilöstöä suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvissä tehtävissä. Projektipäällikön roolissa tehtävänä on talonrakennushankkeiden suunnittelun ja rakennuttamisen johtaminen sekä vastaanotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotasoista tutkintoa esim. DI tai insinööri sekä työkokemusta rakennuttamis-, suunnittelu- tai urakointitehtävistä. Edellytämme hakijalta hyviä johtamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavanlaisista esimiestehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen työn isojen, haastavien hankkeiden parissa Tampereen kaupungin rakennusten sekä kiinteistöjen parissa. Pääset osallistumaan myös mielenkiintoisiin paikallisiin sekä valtakunnallisiin kehittämishankkeisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Jukka Kauppinen, p. 050 321 0355 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi sekä rekrytoinnin etenemisestä Eezy Personnelin konsultti Tero Hassinen p. 050 388 3039, tero.hassinen@eezy.fi

Jätä hakemuksesi Eezy Personnelin sivujen kautta www.eezypersonnel.fi viimeistään 15.5.2022.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi