Hankesuunnittelupäällikkö, kiinteistöpalvelupäällikkö ja pihavastaavaa

Vantaan kaupunki
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 9.6.2017 Hae viimeistään 19.6.2017

Vantaan kaupungin tilakeskus hallinnoi ja kehittää kaupungin kiinteistöomaisuutta sekä tuottaa toimitilaratkaisuja asiakastoimialoille. Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimialaan kuuluva tulosalue tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan kaupungin toimitila-asioihin. Kaupunki omistaa noin 800 rakennusta ja investoi vuosittain toimitiloihin 40 – 70 M€. Uudistaessamme toimintamalleja ja organisaatiotamme haemme joukkoomme kehittämishaluisia teknisen alan ammattilaisia.

Hankesuunnittelupäällikköä (Työavain 5-55-17)

ohjaamaan ja kehittämään toimitilojen suunnittelua. Toimit rakennuttamisen suunnittelu ja talotekniikka -vastuualueen esimiehenä johtaen eri suunnittelualojen asioita ja asiantuntijoita. Arvostamme rakennuttamisen laaja-alaista osaamista ja esimiestaitoja. Tarjoamme mahdollisuudet kehittää nykyaikaisia suunnitteluratkaisuja ja digitaalisia työkaluja.

Kiinteistöpalvelupäällikköä (Työavain 5-57-17)

ohjaamaan ja kehittämään kaupungin hallinnoimien kiinteistöjen hoito- ja ylläpitopalveluja. Toimit tilahallinnan kiinteistöpalvelun vastuualueen esimiehenä johtaen rakennusten teknisten järjestelmien ylläpitoa ja käyttöä, sisäilmaolosuhteiden hallintaa, energiankäyttöä sekä kiinteistöjen turvallisuusasioita. Hallitset kiinteistönpidon lainsäädännön ja sopimukset sekä kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät rakennus- ja talotekniset asiat. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän merkittävän kiinteistöomaisuuden parissa.

Pihavastaavaa (Työavain 5-56-57)

kaupungin hallinnoimien kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapitotehtäviin. Toimit kunnossapidon tulosyksikössä piha-asioiden asiantuntijana, korjaushankkeiden rakennuttajana ja valvojana sekä osallistut kunnossapidon ja korjausohjelmien laadintaan. Hallitset ympäristöalaa koskevan lainsäädännön ja sopimukset sekä pihojen hoitoon ja rakentamiseen liittyvät asiat. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön monipuolisten hankkeiden ja kiinteistöjen parissa.
Lue lisää tehtävästä www.tyopaikat.vantaa.fi
Hakuaika tehtäviin päättyy 19.6.2017 kello 16.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme www.vantaarekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi