Hankintainsinöörejä, laskentainsinööri

Lemminkäinen Talo Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 3.11.2017 Hae viimeistään 10.11.2017

Etsimme pääkaupunkiseudulle talonrakentamiseen

 

HANKINTAINSINÖÖREJÄ
Tehtäviisi kuuluvat hankintojen aikataulutus, sopimusten laadinta aliurakoiden ja materiaalihankintojen osalta, urakkaneuvottelut sekä urakkasopimusten laatiminen. Teet tiivistä yhteistyötä työmaan ja muun hankintaorganisaation kanssa. Olet rakennusalan sopimustekniikan ja sopimusehtojen vahva osaaja.

Sinulla tulee olla soveltuva tekninen koulutus sekä useamman vuoden kokemus hankintatoimesta rakennusalalla. Työmaan hankintojen aikataulullinen, tuloksellinen, laadullinen ja määrätietoinen hoitaminen ovat vahvuuksiasi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien hallintaa. Olet tottunut mallinnustyökalujen ja -ohjelmistojen käyttäjä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Markku Toppari, p. 050 3706599

 

LASKENTAINSINÖÖRIÄ
Tehtäviisi kuuluu määrälaskenta, ennakkotarjouspyyntöjen hoitaminen ja kustannuslaskenta. Määrälaskennassa käytämme myös mallintamistyökaluja, joiden hallinta katsotaan sinulle eduksi. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi.

Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus (AMK tai DI). Voit olla vastavalmistunut tai sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja hallitset nykyaikaisten laskentaohjelmien käytön. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Päivi Huumo, p. 0400 820742.

 

Lue lisää ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.11.2017 mennessä osoitteessa
www.lemminkainen.fi/tyopaikat.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi