Avoimet työpaikat Lehto Group Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Hankintainsinööri

Hankintainsinööri korjausrakentamiseen, Helsinki

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme hankintainsinööriä. Yksikkömme tekee vaativia korjausrakennuskohteita: liike- ja toimitilaremontteja, kiinteistökehitystä, arvokohteiden remontteja, lisä- ja täydennysrakentamista. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa ja 4/2018 alkaen uusissa toimitiloissamme Tikkurilassa Vantaalla.

Hankintainsinöörinä vastaat kohteidemme aliurakka- ja materiaalihankinnasta. Kilpailutat aliurakoitsijoita, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset. Materiaalien hankintatehtäviä teet pääsääntöisesti konsernin vuosisopimusten mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja laskennan kanssa.

Tehtäviisi kuuluu myös hankinta- ja toimittajarekisterin ylläpitäminen, hankintaan littyvien asioiden tiedottaminen sekä muut toteutuksen aloituspalaverissa sovitut tehtävät. Laadit työmaiden tilausluettelot ja ylläpidät yhteistyökumppaneiden tilaajavastuutodistuksia. Teet myös hankintojen kustannusvertailulaskelmia. Osallistut aliurakoiden taloudellisiin loppuselvitykseen yhdessä tuotannonjohdon kanssa.

Myöhemmin sinulla on mahdollisuus edetä koko korjausrakentamisen palvelualueen hankintapäällikön tehtäviin.

Sinusta työkaverimme?

Ideaalihakijamme on rakennusinsinööri tai -mestari, mutta myös muu soveltuva koulutustausta ja/tai työkokemus voi sopia tehtävään, mikäli tunnet hyvin talonrakentamisen perusteet ja ymmärrät rakennuspiirustusmerkintöjä. Tunnet perustiedot erilaisista sopimustekniikoista ja -ehdoista sekä YSE98:sta. Mieluusti olet tehnyt myös jonkin verran talonrakennusalan hankintatehtäviä joko toimistolla tai työmaalla.

Toivoisimme sinulta lisäksi:
– MS Officen sujuvaa perustason hallintaa
– intohimoa kaupankäyntiin
– tarkkuutta ja huolellisuutta
– työmaakokemus on myös eduksi!

Rohkenemme sanoa, että meillä on mukavaa olla töissä, vaikka toisinaan hoppua onkin. Työsi on itsenäistä ja monipuolista, mutta tarvittaessa saat tukea työkavereiltasi. Kattavien luontoisetujen ohella palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 14.8.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Jarmoon. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antavat korjausrakentamisen tekninen johtaja Jarmo Hytönen, p. 040 518 5484, jarmo.hytonen@lehto.fi sekä hankintapäällikkö Sakari Luotonen p. 040 586 5003, sakari.luotonen@lehto.fi.

Hakuaika alkaa: 28.6.2017
Hakuaika päättyy: 14.8.2017

Lehto Group

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa

Lehto Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia