Hankintainsinööri asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 9.11.2018 Hae viimeistään 28.11.2018

Toimintamme kasvaessa edelleen voimakkaasti haluamme vahvistaa hankintaosastoamme hankintainsinöörillä. Toimit tiiviissä yhteistyössä porukassa, joka koostuu ammattitaitoisista projektipäälliköistä, projekti-insinööristä, laskentapäälliköstä, laskentainsinööristä, hankintapäälliköstä ja neljästä hankintainsinööristä. Hankintamme toimii myös vahvasti yhteistyössä työpäälliköiden ja työmaiden kanssa.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme Tikkurilassa. Katso kartta >>

Sinusta tiimimme jäsen?

Teemme töitä itsenäisesti, mutta kukaan ei tee meillä töitä yksin vaan toimii aina osana isompaa kokonaisuutta.

Hankintainsinöörinä vastaat laaja-alaisesti sekä materiaalien että aliurakoidemme hankinnasta. Kilpailutat aliurakoitsijoita, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset. Tehtävän tarkemmat vastuut räätälöidään vastaamaan kokemustasi ja toiveitasi.

Työsuhde on vakituinen ja töiden aloitusaika voidaan sopia sinulle sopivaksi. Toiveemme kuitenkin on, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Miksi meille?

Työsi on monipuolista ja pääset halutessasi heti alusta asti osallistumaan koko hankintatoimen kehittämiseen. Meille on tärkeää työn ja vapaa-ajan tasapaino, reilu peli ja vahva yhteishenki. Tässä porukassa mennään vahvasti eteenpäin yhdessä kehittäen ja tietä raivaten, mikä näkyy myös taloudellisessa tuloksessa.

Saat palautetta omasta suorituksestasi ja pääset työskentelemään ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Tiedonkulku on avointa ja hierarkia matala. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi, sillä Lehto kasvaa jatkuvasti ja syntyy uusia rooleja.

Tiesitkö, että jopa 50 % hankintainsinöörin työstä tulee todennäköisesti muuttumaan lähivuosina? Lue Lehdolla hankintatehtävissä työskentelevien Sakarin ja Juulian ajatuksia mm. tietomallintamisen vaikutuksia hankintaan täältä.

Sinulta toivoisimme…

  • rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa, jotta tunnet ainakin pääpiirteittäin erilaiset rakennustyövaiheet ja materiaalien rakennustekniset ominaisuudet
  • eduksi katsomme sekä aikaisemman kokemuksesi hankintatehtävistä että taustasi työmaalta, esim. työmaainsinöörinä tai työnjohtajana
  • tietoteknistä osaamista (Ms Office) – me koulutamme käyttämään muita tarvittavia ohjelmistoja

Tarvitset myös perusosaamista erilaisista sopimustekniikoista ja -ehdoista sekä YSE98:sta, mutta näihin tarjoamme tarvittaessa erillisen koulutuksen.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet aidosti yhteistyökykyinen ja haluat yhteistyön kulkevan sujuvasti työyhteisön sisällä. Sinulla on innokas asenne sekä halu oppia uutta.

Ota yhteyttä jo tänään!

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, soita rohkeasti tuotantojohtajallemme Pasi Hamuselle p. 040 774 8266. Pasin tavoitat parhaiten arkisin klo 7-12 tai whatsappilla.

Voit yhtä lailla jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen tästä >> Täytät lomakkeen näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 28.11.2018. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ollaanpa pian yhteyksissä!

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, 37,5 h/vko

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi