Hankintainsinööri ja suunnittelupäällikkö hyvinvointitilarakentamiseen

Sijainti Kempele
Päivämäärät Julkaistu 6.6.2017 Hae viimeistään 26.6.2017


Haussa 100 uutta työkaveria!

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme hankintainsinööriä voimakkaasti kasvavalle Hyvinvointitilat-palvelualueellemme. Yksikkömme rakentaa hoivakoteja, kouluja, päiväkoteja ja muita palvelukoteja koko Suomen alueella. Työpisteesi sijaitsee Voimatiellä Kempeleen pääkonttorillamme.

Hankintainsinöörinä vastaat kohteidemme aliurakka- ja materiaalihankinnasta. Kilpailutat aliurakoitsijoita, neuvottelet urakkasisällöistä ja valmistelet sekä laadit aliurakkasopimukset. Materiaalien hankintatehtäviä teet pääsääntöisesti konsernin vuosisopimusten mukaisesti. Meillä on taustalla jo kattava yhteistyökumppaniverkosto, mutta toki otamme mielellämme mukaan myös uusia toimittajia.

Tehtäviisi kuuluu myös hankinta- ja toimittajarekisterin ylläpitäminen, hankintaan littyvien asioiden tiedottaminen sekä muut toteutuksen aloituspalaverissa sovitut tehtävät. Laadit työmaiden tilausluettelot ja ylläpidät yhteistyökumppaneiden tilaajavastuutodistuksia. Teet myös hankintojen kustannusvertailulaskelmia. Osallistut aliurakoiden taloudellisiin loppuselvityksiin yhdessä tuotannonjohdon kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja laskennan kanssa.

Mukaan remmiin?

Ideaalihakijamme on rakennusinsinööri tai -mestari, joka tuntee hyvin talonrakentamisen kentän. Voit olla vastavalmistunut tai jo jonkin verran työelämää nähnyt osaaja. Tunnet kuitenkin vähintään perustiedot erilaisista sopimustekniikoista ja -ehdoista sekä YSE98:sta. Mieluusti olet tehnyt myös jonkin verran talonrakennusalan hankintatehtäviä joko toimistolla tai työmaalla.

Miksi meille?

Työtehtäväsi on monipuolinen ja sinua ympäröi mukava porukka, josta saat tarvittaessa hyvän taustatuen työhösi. Tulet huomaamaan, ettemme ole perinteinen rakennusliike ja sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa tekemiseemme.

Kattavien luontoisetujen ohella palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.
Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Ville-Pekalle p. 040 771 8765 tai Tanjalle p. 040 770 8710. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme vapaamuotoisesti oheisen linkin kautta 26.6.2017 mennessä. Lisääthän yhteystietojesi oheen myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Nyt haemme suunnittelupäällikköä voimakkaasti kasvavalle Hyvinvointitilat-palvelualueellemme. Yksikkömme rakentaa hoivakoteja, kouluja, päiväkoteja ja muita palvelukoteja koko Suomen alueella. Työpisteesi sijaitsee Voimatiellä Kempeleen pääkonttorillamme.

Suunnittelupäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti hoivakotirakentamisen suunnittelusta. Varmistat, että projektilla on kokonaistaloudelliset ja sopimuksen mukaiset suunnitteluratkaisut sekä laadullisesti riittävät suunnitelmat oikeaan aikaan sekä hankinnassa että työmaalla.

Valtaosan suunnittelustamme tekevät omat ARK- ja rakennesuunnittelijamme, joiden suunnittelua johdat. Lisäksi käytössämme on vakiintuneita suunnittelukumppaneita. Vastaat myös suunnitelmadokumenttien ja -tiedostojen hallinnasta sekä jakelusta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi arkkitehti, rakennusarkkitehti, rakennesuunnittelija, rakennusinsinööri tai vaikkapa rakennusmestari. Tärkeintä on energinen ja positiivinen asenteesi – sinulle yhdessä onnistuminen on tärkeintä. Olet myös ripeä muuntautumaan muuttuviin tilanteisiin ja innokas palvelemaan asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaisesti.

Miksi meille?

Meillä on tarjolla monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä työympäristössä, jossa on aito tekemisen meininki sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Meidän kanssa on helppo tulla juttuun! Työaika on liukuva arkisin klo 7- 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 26.6.2017 mennessä oheisen linkin kautta tai ota yhteyttä suoraan Ville-Pekkaan. Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä tarvittaessa mukaan CV ja mahdollinen vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamisjohtaja Ville-Pekka Lehto p. 040 771 8765.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi