Hankintainsinööri, Työpäällikkö, Työnjohtajia, Tuotantoinsinöörejä

Peab Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2017 Hae viimeistään 29.10.2017

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle

 

Korjausrakentamisyksikköön

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on vastata omien työmaiden hankintakokonaisuuksien hoitamisesta. Tuet tuotanto-organisaatiota ja vastaat osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Toimit yhteistyössä työpäälliköiden ja työmaahenkilöstön kanssa. Tukenasi on yrityksen kokenut hankintaorganisaatio sekä tehokas ja moderni hankintajärjestelmä.
Lisätietoa tehtävästä antaa apulaisaluejohtaja Marko Rinkinen, puh. 040 767 6160

 

Asuntorakentamisyksikköön

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Monipuolisessa tehtävässä vastaat asuntorakentamisyksikön hankkeiden johtamisesta. Hallitset projektien taloudellisen toteutuksen ja raportoit tehtävässä yksikönjohtajalle. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet sujuvasti yhteistyössä tilaajan, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Tuet tuotanto-organisaatiota ja vastaat osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset hankinnan ja resursoinnin koordinoinnin sekä työskentelet yrityksen toimintamalleja hyödyntäen. Koulutukseltasi olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai DI. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä.
Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönjohtaja Petri Salonen, puh. 040 652 6900.

 

Korjaus- ja Asuntorakentamisyksiköihin

TYÖNJOHTAJIA

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään. Pääset aloittamaan sisävalmistusvaiheiden työnjohtajana mielenkiintoisessa hankkeessa Helsingissä ja osaksi nykyistä osaavaa organisaatiotamme.

TUOTANTOINSINÖÖREJÄ

Monipuolisessa tehtävässä vastaat suunnittelun ohjauksesta, kustannusvalvonnasta, aikataulunhallinnasta ja laadunvarmistuksesta. Työskentelytapasi on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Tehtävät määritellään tarkemmin valitun henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

Lisätietoa tehtävistä antavat:
Korjausrakentamisyksikössä työpäällikkö Ilkka Laakeristo, puh. 040 767 6187
ja Asuntorakentamisyksikössä yksikönjohtaja Petri Salonen, puh. 040 652 6900.

 

Hakemukset ja CV 29.10.2017 mennessä osoitteessa www.peab.fi/Töissä Peabilla/Töihin meille

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi