Hankintapäällikkö

Sijainti Pääkaupunki, Turku, Tampere, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 15.6.2018 Hae viimeistään 25.6.2018

Tule Hartelan joukkueeseen!

Haemme kolmea hankintapäällikköä!

Hankintapäälliköt vastaavat Hartela-konsernin hankintastrategian toteutumisesta ja kehittämisestä kukin omissa kategorioissaan, omilla erikoisosaamisen alueillaan. He osallistuvat Hartelan hankintaryhmään, jossa koordinoidaan koko hankintastrategiaa ja sen jalkautusta käytäntöön. Hankintapäälliköt sijoittuvat konsernin emoyhtiön (Hartela-Yhtiöt Oy) organisaatioon ja raportoivat konsernin hankintajohtajalle. Työpisteet voivat sijaita pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella tai Oulussa.

Hankintapäällikkö Betonirungot
Hallitset betonirunkoihin liittyvät tuotteet. Uskot rakenteellisten järjestelmien tuotteistamiseen ja luot toimintaa tehostavia kumppanuuksia.

Hankintapäällikkö Talotekniikka
Hallitset talonrakentamiseen liittyvät talotekniikan osa-alueet niin asunnoissa kuin toimitiloissakin. Haluat olla luomassa uudenlaisia talotekniikan toteutustapoja.

Hankintapäällikkö Rautakauppa- ja pienostot
Hallitset moninaiset rakentamiseen liittyvät pientuotteet. Rakennat hankinnan tehokkuutta keskittämällä, kumppaneita vähentämällä sekä digitalisaatiota hyödyntämällä.

Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset ja hae tehtäviä 25.6.2018 mennessä.

uratori.mps.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi