Hankintapäälliköitä tai -insinöörejä

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.6.2021 Hae viimeistään 20.7.2021

Haemme kokenutta hankintapäällikköä tai -insinööriä kulttuurihistoraillisesti merkittävälle peruskorjaushankkeelle ja Ruskeasuon ratikkavarikko -hankkeelle

Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä olemme mukana monissa aikamme kiinnostavimmissa hankkeissa, esimerkiksi uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen korkeatasoiseksi hotelliksi ja rakentamassa Ruskeasuon ratikkavarikon. Muita hankkeitamme ovat kauppakeskus Lippulaiva Espoossa ja Ahveniston Sairaala Hämeenlinnassa.

Hankintapäällikkönä tai -insinöörinä vastaat monipuolisten projektihankintojen tekemisestä. Kartoitat hankintatarpeet, laadit ja ylläpidät hankintasuunnitelmaa, pidät urakkaneuvotteluita sekä laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia. Toimit yhteistyössä projektitiimin ja suunnittelijoiden kanssa. Vastuullasi on myös huolehtia, että vastuullisuusnäkökulmat tulevat huomioiduksi hankintoja tehtäessä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä koteja, toimitiloja ja muita rakennuksia. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa osana tätä tehtävää.

Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Ensimmäinen hankkeesi voi olla esimerkiksi kulttuurihistoriallisesti merkittävä perusparannushanke Helsingin keskustassa tai Ruskeasuon ratikkavarikko. Tämän jälkeen pääset muille kiinnostaville hankkeillemme Etelä-Suomen alueella.

Mitä toivomme sinulta?

  • ymmärrystä projektiemme hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin
  • aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä, eduksesi katsotaan erityisesti työmaa- tai rakennusalan hankintakokemus
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Projektinjohtaja Jukka Ala-Outinen (p. 040 581 8754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) ja tulosyksikön johtaja Kimmo Annala (p. 050 477 9249, kimmo.annala@skanska.f) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi