Avoimet työpaikat Honkarakenne Oyj Julkaistu Haku päättyy

Hirsitaloedustajia

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, ekologisia ja terveellisiä omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja sekä julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Vuonna 1958 perustettu yritys on toimittanut lähes 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Karstulassa, Suomessa. Vuonna 2016 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 36,1 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 49 %.

Vahvistamme Suomen myyntivoimaamme, haemme organisaatioomme

Hirsitaloedustajia

Vastaat Honka-omakotitalojen ja vapaa-ajan tuotteiden sekä rakentamispalveluiden myynnistä Helsingin, Tampereen, Jyväskylän, Vaasan, Kokkolan tai Kouvolan alueella. Vastuullesi kuuluu myynnin lisäksi tarvittavien verkostojen rakentaminen myynnin tueksi. Etsimme rakennusalan myynnin ammattilaista, joka tuntee tämän päivän rakentajien tarpeet ja osaa auttaa asiakasta toteuttamaan unelmansa. Toimit itsenäisenä yrittäjänä osoitetulla markkina-alueellasi.

Odotamme sinulta:
• Kokemusta rakennusalasta, etenkin myynnistä
• Myyntihenkisyyttä ja kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet
• Halua menestyä ja laittaa itsesi peliin
• Arvostamme olemassa olevia rakennusalan verkostoja
• Hirsitalomyynnin kokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden toteuttaa asiakkaidemme unelmia arvostetuilla Honka-tuotteilla
• Valmiin markkina-alueen
• Muun organisaation tuen menestyksesi varmistamiseksi

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jari Noppa,
puh. 040 833 0083. Hakemukset 27.10.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@honka.com. Otsikoi viestisi tekstillä ”Hirsitaloedustaja/Haettava paikkakunta”. Toimithan nopeasti, sillä valitsemme uusia Honka-edustajia sitä mukaa kun löydämme sopivia henkilöitä.

 

Honkarakenne Oyj

Honkarakenne Oyj on maailman tunnetuin aitoja massiivipuutaloja valmistava ja markkinoiva yritys. Honka-tuotemerkin valikoimaan, jossa korostuvat terveellinen asuminen, innovatiiviset rakenneratkaisut ja energiatehokkuus, kuuluvat omakoti- ja vapaa-ajan talot sekä suuret projektikohteet kuten hotellit, ravintolat, päiväkodit, koulut ja sairaalat. Yhtiön tuotteita on vuodesta 1958 alkaen myyty yli 50 maahan yli 85 000 kappaletta. Vuonna 2015 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 39 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 59 %. Honkarakenne Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Rakennuslehden pääuutisia