Infra-alan hankkija/hankintapäällikkö

Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 15.9.2017 Hae viimeistään 8.10.2017

Infraosaaja! Yhdistyykö ammattitaidossasi infra-alan tuotannon monipuolinen tuntemus ja hyvät neuvottelutaidot, hae meille hankkijaksi!

Hoidat yksikkömme hankintaa koko Suomen osalta, Helsingistä Kittilään. Työpisteesi voi sijaita esimerkiksi Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa tai vaikka Jyväskylässä. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista alueilla ja työmailla, mutta olemme tottuneita hyödyntämään myös etätyön mahdollisuuksia. Meille on tärkeintä, että olet paikasta riippumatta läsnä ja lähestyttävissä, ja sinun kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä.

Tärkeintä tehtävässä on infra-alan työmaiden ja tuotantotekniikan ymmärrys sekä urakoitsijakentän ja tuotteiden tuntemus. Voit toimia tällä hetkellä esimerkiksi vastaavan työnjohtajan, työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävässä ja olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi ja haluat päästä hyödyntämään kertynyttä tuotanto-osaamistasi. Hankkijan työ ja joustavat työajat voivat sopia sinulle, mikäli haluat vaihtelua työmaatehtäviin tai elämäntilanteesi sopii joustavammat työajat ja itsenäinen työtehtävä. Me koulutamme ja tuemme sinua hankintaosaamisen syventämisessä ja järjestelemien käytössä!

Tehtäviisi kuuluu

  • Vastaat työmaiden hankinnoista
  • Suunnittelet hankinnat työmaiden kanssa ja huolehdit hankintojen edistymisestä aikataulun mukaisesti
  • Toimit kustannuslaskennan tukena hinnoittelussa ja olet aktiivisesti mukana tarjouslaskentavaiheessa
  • Tunnet infrarakentamisen aliurakoitsijakunnan ja etsit aktiivisesti uusia vaihtoehtoja
  • Hankintasopimusten sisällön kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa

Tehtävään kuuluu perustehtävien ohella hankintojen suunnittelu, kehittäminen ja yhteistyö pohjoismaisen hankintaryhmän kanssa. Tehtävässä ei pärjää virkamiesmäisellä tekemisellä, vaan nautit ihmisten kanssa olemisesta, otat vastuun tekemistäsi, olet aktiivinen kommunikoija ja ripeä liikkeissäsi!

Toivomme sinulta

  • Rakennusalan koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari)
  • Infra-alan tuntemusta ja käytännön kokemusta hankinta- ja/tai työmaatehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Hyvä englannin kielen taito on tarpeen yhteistyössä pohjoismaisen hankintatiimin kanssa

Olet onnistunut tehtävässä, kun yhteistyö sinun ja työmaiden välillä toimii hyvällä meiningillä ja liiketoimintamme saa selviä säästöjä laadukkaalla hankinnalla. Meillä halvin ei kuitenkaan tarkoita edullisinta, vaan turvallisuus ja laatu ohjaavat tekemistämme ensimmäisenä.

Miksi NCC?

Me infrassa teemme töitä pienellä ja ketterällä porukalla, jossa jokaisella on tärkeä rooli – meillä pääset kehittymään ja vaikuttamaan koko yksikön toimintaan! Vahvuutemme on välitön ja keskusteleva kulttuuri – meillä töitä tehdään ovet avoinna. Meillä et siis jää yksin, vaan ratkomme eteen tulevia haasteita yhdessä ja tiukassakin paikassa teemme töitä pilkesilmäkulmassa.

Meille itsellemme on tärkeää, että pystymme nauttimaan vapaa-ajasta ja perhe-elämästä työpäivän jälkeen. Meillä ei siis tarvitse tehdä ympäripyöreää päivää, vaan pyrimme pitämään työajoista kiinni ja joustamme tarvittaessa eri elämänvaiheiden mukaan.

Hae

Mikäli tunnistit tehtävästä itsesi, ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! Lisätietoa saat tulevalta esimieheltäsi maajohtaja Ilkka Kortelaiselta p. 0408222786, pe 29.9 klo 14-17 ja ke 4.10 klo 12-17.

Hae heti tai viimeistään 8.10. tästä

 

Tutustu meihin

Tutustu NCC:läisten työhön ja fiilikseemme: ja sivuiltamme

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi