Avoimet työpaikat Ramboll Espoo, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Tampere Julkaistu Haku päättyy

Infra-alan parhaat työpaikat löydät täältä!

Nykyajan suurimmat maailmanlaajuiset haasteet – kaupungistuminen, globalisaatio ja ilmastonmuutos – vaikuttavat voimakkaasti infran ja liikenteen alalla. Entistä tiheämmin rakennettujen ja toimivien asuinympäristöjen rakentaminen kaupunkialueille vaatii kestäviä, innovatiivisia ja kustannustehokkaita teknisiä ratkaisuja. Infrastruktuurin monialainen suunnittelu on yrityksemme perinteisintä ja vahvinta osaamisaluetta.

Tule meille!

Haemme ympäri Suomen huippuosaajia suunnittelemaan tulevaisuuden infraa!

Katu- ja kunnallistekniikan suunnittelija
Geotekniikan projektipäällikkö tai suunnittelija
Projektipäällikkö (useita paikkakuntia)
Tietomallikoordinaattori
Suunnitteluassistentti
Tiesuunnittelija
Alue- ja kunnallistekniikan projektipäällikkö
Tiesuunnittelun pääsuunnittelija
Suunnittelija(harjoittelijoita) Espooseen ja Kuopioon
Raideliikenteen asiantuntija/projektipäällikkö
Tiesuunnittelun projektipäällikkö
Data-alkemisti
Älyliikenteen lopputyöntekijä (DI-työ)
Valaistussuunnittelija
Projektipäällikkö liikenteen ja liikkumisen hankkeisiin
Projektipäällikkö tie-, katu- ja aluetekniikan, liikennetekniikan sekä vesihuollon hankkeisiin
Suunnittelija tie-, katu- ja aluetekniikan sekä vesihuollon hankkeisiin
Tie-, katu- ja kunnallistekniikan suunnittelija
Katu- ja kunnallistekniikan suunnittelija
Geotekniikan projektipäällikkö
Kokenut tie- ja katusuunnittelija
Ratasuunnittelija
Maisema-arkkitehti
Siltasuunnittelun projektipäälliköitä, suunnittelijoita ja tietomallintajia (useita paikkakuntia)
Tie- ja katusuunnittelija Tampereelle
Katu- ja kunnallistekniikan projektipäällikkö

Ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

 

Ramboll on monialainen ja vastuullinen konsulttitoimisto.
Ramboll Finlandin liikevaihto on 201 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä tarjoamme koko kansainvälisen konsernimme asiantuntemuksen asiakkaidemme hyväksi. Pystymme hoitamaan myös isoja kansainvälisiä projekteja laajan asiantuntijaverkostomme avulla.

Ramboll on SKOLin jäsenyritys.
Perusarvomme heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujemme avulla.

Ramboll Group

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 13 000 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialat ovat Kiinteistöt ja rakentaminen, Infra ja liikenne, Kaupunkisuunnittelu, Vesi, Ympäristö ja terveys, Energia, Öljy ja kaasu sekä Johdon konsultointi.

Lue lisää Rambollista

Ramboll - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia