Infra-asiakkaistamme huolehtiva myyntipäällikkö

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 22.1.2018 Hae viimeistään 11.2.2018

 

Haluatko olla osa kansainvälistä ja ennakkoluulotonta huipputiimiä, joka pitää huolen siitä, että yhteiskuntamme kehittyy vakaalla maaperällä myös tulevaisuudessa? Maaperän painumaongelmiin erikoistunut Geobear tunnetaan maailmalla yrityksenä, joka pyrkii ravistelemaan alan juurtuneita toimintatapoja ja vauhdittamaan modernien ja yhteiskunnallisesti vastuullisempien pohjanvahvistusratkaisujen käyttöönottoa. Missionamme on korjata kaikki maaperän ongelmat infrastruktuuria ja rakenteita sulkematta ja säästää siten miljardeja euroja veronmaksajien varoja. Toimimme aktiivisesti eri puolilla maailmaa aina Euroopasta Afrikkaan ja Aasiasta Amerikkaan.

Etsimme infra-asiakkaistamme huolehtivaa myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle

Tarjoamme mahdollisuutta tulla mukaan rakentamaan uutta liiketoimintaa, joka mahdollistaa huomattavien säästöjen aikaansaamisen korvaamalla perinteisiä pohjanvahvistuksen korjausmenetelmiä. Rooli edellyttää yrittäjähenkisyyttä ja halua haastaa alan nykyisiä toimintatapoja. Tavoitteenamme on osaltamme mahdollistaa liikenneverkoston kustannustehokas ylläpito ja minimoida korjaustöistä johtuvat epäsuorat kustannukset.

Etsimämme myyntipäällikkö on asiakaspalvelusuuntautunut teknisen myynnin ammattilainen, joka tarjoaa korkealaatuista palvelua infra-asiakkaillemme ja etsii sopivia teknologiaratkaisuja heidän kohtaamiinsa ongelmiin. Myyntipäällikkönä olet vastuussa vuosittaisen myyntisuunnitelman suunnittelusta ja toteutuksesta sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme, että sitoudut asiakkaidemme menestykseen ja huolehdit koko myyntisyklistä aina asiakkaiden etsinnästä, asiakastapaamisista, tarjousten laadinnasta, seurannasta ja sopimusneuvotteluista lopullisen kaupan tekoon.

Roolissa on mahdollista saavuttaa huomattava ansiotaso tulosten mukaisesti.

Keskeisimmät työtehtävät:

·       Toteutat infrasektorin myyntistrategiaa pääasiassa uusia asiakkaita hankkimalla.

·       Laadit toimintasuunnitelmia, jotka johtavat markkinaosuuden kasvuun ja myyntitavoitteiden toteutumiseen.

·       Luot kestäviä ammatillisia suhteita asiakasorganisaatioihin kuuluvien henkilöiden kanssa.

·       Ylläpidät hyvää yrityskuvaa tarjoamalla poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja ajan tasalla olevaa tietoa tuotteista.  Sinulla on ammattimainen ote työhösi ja ymmärrät perusteellisesti asiakkaidemme tarpeita ja haasteita.

 

Pätevyys ja aikaisempi työkokemus:
 • Minimivaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto (AMK/TKK) tekniikan alalta, mieluiten rakennustekniikasta tai geotekniikasta
 • Sinulla on laaja kontaktiverkosto ja vähintään 7 vuoden työkokemus rakennussektorilla joko urakoinnin tai materiaalitoimitusten parissa.
 • Myyntitausta katsotaan eduksi.
 • Sujuva suomen kielen taito.

Taidot ja kyvyt: 

 • Ymmärrät asiakkaidemme ongelmia ja osaat vakuuttaa heidät tarjoamiemme ratkaisujen eduista.
  • Kykenet johtamaan itse itseäsi ja työskentelemään stressin alla.
 • Suhtaudut intohimoisesti myyntityöhön ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme ongelmista.
  • Olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen työntekijä ja pystyt työskentelemään sekä yksin että ryhmässä.
  • Sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointikyvyt ja pystyt työskentelemään useiden projektien parissa samanaikaisesti.
  • Sinulla on erinomaiset viestintä-, yhteistyö-, ihmissuhde- ja esiintymistaidot, joiden avulla hallitset sekä sisäistä että ulkoista asiakasrajapintaa.
 • Olet valmis matkustamaan säännöllisesti.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 11.2. mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@geobear.fi viitteellä ”Infra myyntipäällikkö”. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Risto Valakari puh. 040 359 4433 (risto.valakari@geobear.com)

Perjantaina 26.1 klo 9-11

Maanantaina 5.2. klo 14-16

Perjantaina 9.2. klo 9-11

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi