Infra- ja toimitilarakentamisen osaajia

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 7.4.2019

Haluatko olla mukana yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista infrahankkeista? Pikaraitiotie Raide-Jokerin hanke tarjoaa infrarakentamisen ammattilaisille monipuolisia tehtäviä pääkaupunkiseudun kehityksen ytimessä. Raide-Jokeri mahdollistaa kaupunkien kestävän kasvun, kun pikaraitiotie rakennetaan lähelle sen matkustajia. Helsingin Itäkeskuksesta Espoon Keilaniemeen ja takaisin matkaava Raide-Jokeri kattaa rakennustyömaa-alueena yhteensä 25 kilometrin mittaisen raideosuuden.

Raide-Jokerin toteutusta valmistellaan allianssimallilla. Siinä eri osapuolet (tilaaja, suunnittelijat ja urakoitsijat) suunnittelevat ja toteuttavat hankkeen yhdessä jakaen riskit ja hyödyt. Allianssimallista jokainen tekijä hyötyy myös henkilökohtaisella tasolla, sillä poikkitieteellinen työyhteisö tarjoaa paljon mahdollisuuksia oman osaamisen ja näkökulman laajentamiseen, verkostoitumiseen ja tehtäväkiertoon.

”Infrarakentajana tietysti näen tämän haasteita rakastavan ja kehittymishaluisen rakentajan unelmahankkeena. Haasteellisia teknisiä ratkaisuja on luvassa niin taitorakenteissa kuin pohjanvahvistustöissäkin. Kunnallisteknisissä töissäkin päästään tositoimiin, kuten siirtämään runkovesilinjoja. Tämän kaltaisessa projektissa jokainen tekijä pääsee kasvattamaan omaa ammattitaitoaan – CV näyttää muutaman vuoden kuluttua ihan toiselta kuin nyt”, muistuttaa hankkeen tuotantopäällikkö Timo Leppänen vielä ison hankkeen eduista.

Haemme nyt porukkaamme katu-, pohja-, taito-, rata-, sähkö- ja turvalaiterakentamiseen
Toteutusalueen työmaapäälliköitä
Työturvallisuusinsinööriä
Työmaainsinöörejä
Työmaamestareita
Projektikoordinaattoria

Raide-Jokeri tarjoaa uusia uramahdollisuuksia myös toimitilarakentajillemme. Toimitilojen osalta olemme mukana Raide-Jokerin oman varikon rakentamisessa Helsingin Roihupeltoon, ja rakennamme myös bussivarikon sekä linjan sähkönsyöttöasemat.

Toimitilarakentamisen joukkueemme etsii vahvistuksekseen
Vastaavaa työnjohtajaa
Projekti-insinööriä
Työmaainsinööriä
Työnjohtajaa

Lue tarkemmat tehtävänkuvaukset ja jätä oma hakemuksesi kotisivuillamme osoitteessa 7.4.2019 mennessä >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi