Avoimet työpaikat Kerava Julkaistu Haku päättyy

Infrajohtaja

Kerava on rohkea, pieni suuri noin 35 500 asukkaan kaupunki, jossa on mahdollista elää onnellista arkea. Se sijaitsee keskeisellä paikalla 20 minuutin junamatkan etäisyydellä Helsingistä. Kerava on vihreä ja jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa ihmisten, yritysten sekä ympäristön hyvinvointi on tärkeää.

Haemme vakinaiseen virkaan 1.4.2017 alkaen

INFRAJOHTAJAA

Vastuullasi Kaupunkitekniikan infrapalveluissa ovat liikenneväylät, viheralueet, ulkoliikunta-alueet, katuvalaistus, vesihuolto sekä lisäksi kaupungin joukkoliikennepalvelut ja varikko. Toimit vastuualuejohtajana ja Kaupunkitekniikan johtoryhmän jäsenenä.

Oletko seuraava infrajohtajamme?
Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan tutkintoa, vähimmäisvaatimuksena on insinöörin tutkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii lisäksi laaja-alaista infra kokemusta, hyvää yhteistyö-/asiantuntijaverkostoa, infra-alan urakkakilpailuttamisen ja hankintalain tuntemusta sekä kokemusta organisaation johtamisesta. Kunnallishallinnollinen kokemus katsotaan eduksi.

Sopeudut työyhteisöömme, kun olet työotteeltasi analyyttinen ja tarkka sekä oma-aloitteinen, avoin ja yhteistyökykyinen johtajana ja työyhteisön jäsenenä. Infrapalveluissa työskentelee tällä hetkellä 60 ammattilaista.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tehtävästä.
Lisätietoja antaa tuleva esimiehesi Kaupunkitekniikan toimialajohtaja Tapio Helenius, p. 040 318 2461.

Toivomme sinun aloittavan työssäsi mahdollisimman pian. Jos tunnet Keravan kaupungin olevan seuraava työpaikkasi, täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen kerava.fi / avoimet työpaikat ma 12.2.2018 klo 12.00 mennessä.

Ennen valinnan vahvistamista sinun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasi. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Rakennuslehden pääuutisia