Avoimet työpaikat Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Järjestöpäällikkö

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry on rakennusalan keskeisiin asiantuntijajärjestöihin kuuluva järjestö. RKL vaikuttaa rakennusalan monissa työryhmissä jäsenistön aseman ja arvostuksen vahvistamiseksi.

Etsimme reipasta ja vuorovaikutustaitoista
Järjestöpäällikköä
kehittämään RKL:n jäsentoimintaa

Tuppisuu ei tehtävässä pärjää
Asiantuntijan keskeinen tehtävä on RKL:n jäsentyön kehittäminen ja sen yhteisöllisyyden edistäminen eri yhdistysten, jäsenten sekä liiton välillä. Osallistut erilaisiin jäsenten edunvalvontoihin (valiokunnat, toimikunnat ja FISE).

Osaat keskustella rakentamisesta, alan koulutuksesta ja pätevyyksistä sekä ihmisten innostamisesta monilla tasoilla eri sidosryhmien kanssa.

Vielä olisi kiva, jos
kaiken edellisen lisäksi olet asiakaslähtöinen, innostava, ja toimit joustavasti ympäristössä, jossa tilanteet elävät ja toimintaympäristö kehittyy jatkuvasti.

Sinullahan on luonnollisesti työhön soveltuva koulutus ja perusymmärrys järjestötoiminnan merkityksestä jäsenillemme. Esiintymistaito ja huumorintaju auttavat aina!

Me puolestamme lupaamme Sinulle
vakituisen työsuhteen vakaan työnantajan palveluksessa. Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä asiantuntijaorganisaatiossa. Osaavien ammattilaisten tuen ja kannustavan ilmapiirin.

Kiinnostuitko?
Työskentely tapahtuu RKL:n toimistolla Helsingin Länsi-Pasilassa.

Tehtävään kuuluu työmatkoja yhdistyspaikkakunnille. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Toimita hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköisesti RKL:n toimitusjohtaja Hannu Järveläiselle 10.11.2017 mennessä osoitteeseen: hannu.jarvelainen@rkl.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9–16: toimitusjohtaja Hannu Järveläinen, puh. +358 400 210 747.

www.rkl.fi tai tarinoita mestarien arjesta: www.rakennustaito.fi

 

Rakennuslehden pääuutisia