Johtava asiantuntija – rakennustekniikka

Laattapiste Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 19.12.2017 Hae viimeistään 11.1.2018

Oletko kunnianhimoinen diplomi-insinööri tai insinööri? Etsitkö uutta uraa ja haluatko olla alan todellinen vaikuttaja? Tahdotko tuoreita haasteita ja pois rutiineista? Onko verkostoituminen alan ammattilaisten kanssa sinulle helppoa? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävänäsi on toteuttaa missiotamme ja pelastaa suomalaiset kurjilta kylpyhuoneilta ja muutenkin huonoilta rakennusratkaisuilta. Edesautat tavoitteen toteutumista ja helpotat asiakkaiden työtä pitkäikäisten, innovatiivisten ja kosteusteknisesti toimivien märkä- ja kuivatilaratkaisuiden avulla. Toimit yhteistyössä osaavien tuotepäälliköidemme sekä norjalaisten, saksalaisten ja italialaisten päämiesten asiantuntijoiden kanssa.

Vaikka olet oman vastuualueesi tekninen huippuasiantuntija, on sinun mietittävä asioita myös kaupallisesta ja käytännöllisestä näkökulmasta. Kehität palveluitamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme eli rakennesuunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennusliikkeiden kanssa sekä koulutat heitä tuotteidemme käytössä. Verkostoidut myös työsi kannalta tärkeissä valtakunnallisissa foorumeissa ja hankit osaamisellasi arvostusta asiakkaidemme keskuudessa.

Tavoitteenasi on huolehtia siitä, että tekniset ratkaisumme ovat toimivia, kilpailukykyisiä sekä asiakkaidemme tarvitsemalla tavalla tuotteistettuja, sertifioituja ja dokumentoituja. Kehität tuoteryhmäsi tuotteita ja etsit myös uusia ratkaisuja, jotta tuotteet saadaan suunnitelmien kautta työmaille.

Otat vastuun ratkaisuista Mapein kiinnitys-, tasoitus- ja saumausaineissa sekä wedin XPS-rakennuslevyissä ja elementeissä. Ratkaisut liittyvät märkätila- ja uimahallirakentamiseen sekä tasoittamiseen ja laatoittamiseen. Meillä on tarjolla myös lisää vastuuta ja haasteita, kun olet siihen valmis. Kaikkia osa-alueita sinun ei tarvitse hallita heti, vaan annamme sinulle aikaa omaksua tuotteemme.

Odotamme, että olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai insinööri ja että sinulla on vahvaa suunnittelukokemusta. Työmaakokemus ja märkätilaosaaminen katsotaan myös eduksi. Tehtävä edellyttää, että kykenet tuottamaan määrityslausekkeita ja työtapaselosteita sekä piirtämään detaljeja tarpeen vaatiessa myös itse. Oletamme, että pystyt tarvittaessa käyttämään englantia työkielenä.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Pääset mukaan luomaan asiakkaillemme ainutlaatuista palveluprosessia innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin.

Kuulut hankintatiimiin, mutta toiminnallisesti olet osa suunnittelijapalvelut-tiimiä. Olet asiantuntija ja sinulla ei ole suoria alaisia. Esimiehesi on liiketoimintajohtaja.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet to 28.12. ja ti 2.1. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 11.1. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Ilmoituksen Aresparnersin sivuilta löydät tästä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi