Avoimet työpaikat Insinööritoimisto Savolainen Oy Julkaistu Haku päättyy

Johtava rakennesuunnittelija

Insinööritoimisto Savolainen Oy on v. 1960 perustettu vakaasti kasvava rakennusalan asiantuntijayritys. Liikevaihtoa syntyi v. 2017 30 ammattilaisen voimin 2,7 M€. Painopisteet ovat teollisessa ja yhteiskunnallisessa rakentamisessa sekä pitkäjänteisessä työssä asiakkaiden hyväksi. Yritys palvelee koko valtakunnan alueella ja osin myös ulkomailla, toimipaikkoinaan Iisalmen pääkonttori sekä toimipisteet Kajaanissa, Kuopiossa sekä Varkaudessa.

Haemme nyt innovatiiviseen ja kasvavaan joukkoomme
Johtavaa rakennesuunnittelijaa

Työssäsi toimit kaikkien toimipisteidemme johtavana rakennesuunnittelijana. Toimipaikkanasi voi sijaita joko Iisalmessa, Kuopiossa tai Kajaanissa. Olet tarvittaessa valmis liikkumaan toimipisteiden välillä.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vaativista rakennesuunnittelun tehtävistä. Koulutukseltasi olet DI tai RI. Arvostamme sinussa palvelu- ja kehityshenkistä asennetta, vahvaa ammatillista osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, suunnittelukokemusta 3D-mallintamisesta ja rakenteiden mitoittamisesta sekä rakennesuunnittelun AA-pätevyyksiä (teräs, betoni). Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä modernissa työympäristössä.

Jos näet, että haluat olla osa meitä, ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä CV 9.4.2017 mennessä osoitteeseen: katri.savolainen@inststo-savolainen.fi

Lisätietoa:
www.inststo-savolainen.fi
Katri Savolainen, p. 050 4006137

Rakennuslehden pääuutisia