Kaavoitusarkkitehdin virka

Sijainti Ikaalinen
Päivämäärät Julkaistu 13.2.2019 Hae viimeistään 5.3.2019

Ikaalinen on noin 7200 asukkaan kaupunki valtatie 3:n varrella ja on tunnettu mm. kulttuurimaisemastaan, luonnonympäristöstään ja vesistöstään. Ikaalisissa on kattavat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

KAAVOITUSARKKITEHDIN virka
Virka laitetaan uudelleen haettavaksi.

Aiemmassa haussa hakeneiden hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.
Työn kuvaus: Keskeisinä tehtävinäsi ovat asemakaavojen ja osayleiskaavojen itsenäinen valmistelu, lautakuntavalmistelut ja -esittelyt sekä mm. ranta-asemakaavojen ohjaaminen. Lisäksi tehtäviin saattavat kuulua ranta-alueen mitoitustarkastelut poikkeamislupia varten sekä kaupunkikuvan ja rakentamisen ohjaamiseen ja neuvontaan liittyvät tehtävät sekä mahdollinen osallistuminen kaupungin kehityshankkeisiin ja työryhmiin.
Tehtävänimike on kaavoitusarkkitehti, maankäyttöinsinööri tai kaavasuunnittelija ja tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja pätevyyden mukaan.
Viran kelpoisuusehtona on tutkinto arkkitehtuuriin alalta tai muulta soveltuvalta alalta. Edellytämme kokemusta asemakaavojen ja yleiskaavojen ja liittyvien asiakirjojen laadinnasta. Eduksi luemme työkokemuksen vastaavista kuntatehtävistä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Arvostamme, asiakas- ja kehittämislähtöistä toimintatapaa ja oma-aloitteisuutta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä hyviä suunnitteluohjelmien käyttötaitoja. Kaavoituksessa on käytössä AutoCad-pohjainen YtCad- ja M-Color- suunnitteluohjelmat. Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät sekä kokeneet kollegat ja joustavan työpaikan.
Työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoiveen. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen virkasuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemus ja cv tulee toimittaa 5.3.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen satu.rask@ikaalinen.fi tai kirjeitse osoitteeseen: Ympäristölautakunta, Kolmen airon katu 3 39500 Ikaalinen. Sähköpostin otsikoksi tai Kirjeeseen merkintä ”Kaavoitusarkkitehdin haku”.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Tekninen johtaja Satu Rask, puh 044 730 1262 (25.2 jälkeen)
Rakennustarkastaja Mika Wallin, puh 044 730 1239
sähköposti: etunimi.sukunimi@ikaalinen.fi
Ikaalisten kaupungin tekniset palvelut

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi