Kadunrakennuspäällikkö

Sijainti Joensuu
Päivämäärät Julkaistu 14.6.2018 Hae viimeistään 31.7.2018

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Kaupunkiympäristön toimiala vastaa Joensuussa muun muassa katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta. Tarvitsemme joukkoomme kadunrakennuspäällikön huolehtimaan keskeisistä kaupungin infraomaisuuden rakennuttamis- ja kehittämistehtävistä.

Kadunrakennuspäällikkö koordinoi investointiohjelman valmistelua ja investointien eri vaiheita sekä katujen kunnonhallintaan liittyviä tehtäviä. Työnkuvassa keskeisenä osana on vastuu investointien rakennuttamisesta ja erilaisista rakennuttajatehtävistä, joissa kadunrakennuspäällikkö vastaa itsenäisesti rakennuttamistehtävistä aina suunnitteluvaiheesta rakennushankkeen valmistumiseen saakka. Lisäksi kadunrakennuspäällikkö toimii kaupungininsinöörin sijaisena ja vastaa erilaisista kehittämis- ja asiantuntijatehtävistä. Kadunrakennuspäälliköllä ovat apunaan osaavat rakennuttajat ja suunnittelun sekä rakentamisen valvonnan ammattilaiset.

Edellytämme tehtävässä vahvaa kokemusta infrarakentamisesta, teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyötaitoja ja hyvää suullista ja kirjallista esiintymiskykyä. Arvostamme johtamisosaamista ja kadunrakentamiseen ja –suunnitteluun liittyvää kokonaisosaamista ja kehittämisnäkemystä.

Palkkaus kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa.

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään lokakuun 2018 alusta. Valittavan kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus.

Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakuaika päättyy tiistaina 31.7.2018 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivulla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat kaupungininsinööri Ari Varonen, p. 050 337 8578, sähköposti ari.varonen@joensuu.fi tai kaupunkiympäristöjohtaja Anu Näätänen, p. 050 550 5490, sähköposti anu.naatanen@joensuu.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi