Kaksi teknistä asiantuntijaa

Realia Isännöinti Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.9.2017 Hae viimeistään 1.10.2017

Realia Isännöinti Oy on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 600 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi.

Haemme Helsinkiin määräaikaisiin sijaisuuksiin kahta

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Vastaat asunto-osakeyhtiökohteiden korjaushankkeiden valmistelusta, projektinjohdosta sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta. Valvot työmaasuorituksia, laadit valvontasuunnitelmia ja johdat rakennushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta sekä toteutusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden kanssa ja palvelet asunto-osakeyhtiöitä Etelä-Suomen alueella.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen koulutus, kuten rakennusmestarin tutkinto, tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Olet hankkinut käytännön kokemusta alalta kesätöiden ja harjoittelujen kautta. Eduksesi katsotaan rakennusalan yleisten sopimusehdot ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa, selvittää ja johtaa monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla sekä mahdollisuuden kasvattaa ammatillista osaamistasi. Saat työhösi asiantuntevan organisaation tuen sekä ison konsernin kehitysmahdollisuudet. Kyseessä on alkuun noin puolen vuoden- vuoden kestävät sijaisuudet.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa kehitysjohtaja Juha Herno, puh. 0500 504 237. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää 1.10.2017 mennessä täällä . Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi