Katuinsinööri

Loimaan kaupunki
Sijainti Loimaa
Päivämäärät Julkaistu 10.6.2021 Hae viimeistään 21.6.2021

Haemme katuinsinööriä vakinaiseen virkaan.

Katuinsinööri vastaa kunnallisteknisten investointihankkeiden valmistelusta ja budjetoinnista ja urakoiden paikallisvalvonnasta yhteistyössä työpäällikön kanssa, rakennuttajatehtävistä, raportoinnista ja tiedotuksesta ja osallistuu kaupungin infran peruskorjauksen ja investointien pitkän tähtäimen suunnitteluun (PTS) ja vuosiohjelmien tekoon.

Tehtäviin kuuluu myös tehtyjen päätösten täytäntöönpano ja kunnallisteknisten hankkeiden turvallisuuskoordinaattorin sekä vastaavan työnjohtajan tehtävät.

Katuinsinööri vastaa hulevesien hallinnan suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvistä tehtävistä.

Lisäksi katuinsinööri huolehtii kaupungin rakennustonttien varaamiseen liittyvistä asioista sekä maa- ja metsätilojen hoidosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta alan suunnittelutehtävistä sekä RAP -pätevyyttä tai valmiutta sen hankkimiseen.

Viran palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikka sijaitsee Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteessä.

Tehtäväkohtainen palkka 3 534,30 €/kk

Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 21.6.2021 klo 12

Organisaation kuvaus

Loimaan kaupunki, Tekniikka ja ympäristö -toimiala

Katuinsinöörin virka sijoittuu elinympäristöpalveluiden toimialalla rakennuttamispalvelualueeseen. Elinympäristöpalveluiden toimipiste sijaitsee Alastarolla. Toimipaikan osoite on Loimijoentie 74, 32440 Alastaro.

Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Loimaa on pinta-alaltaan 851,93 km², josta vesipinta-ala 3,81 km².

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Lisätietoja

Vt. Tekninen johtaja Harri Salminen, 02 761 4270 ja rakennuttamisinsinööri Harri Laaksonen, 02 761 4203

Hakemukset toimitetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi Työavain 367930

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi