Katutuotantopäällikkö ja vastaava ylläpitomestari

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 12.4.2021 Hae viimeistään 19.4.2021
Katutuotantopäällikkö, työavain 04-209-20

Katukunnossapito vastaa Espoon katujen, jalankulku- ja pyöräilyväylien sekä torien kunnossapidosta. Kaupunkilaisten turvallisen ja sujuvan liikkumisen sekä viihtyisän asuinympäristön ylläpitämiseksi tehtäviä töitä ovat mm. auraus, liukkaudentorjunta, hiekan poisto, sorateiden hoito, puhtaanapito, päällysteiden-, tiemerkintöjen-, liikenteenohjauslaitteiden- ja muiden varusteiden kunnossapito. Kadut hoidetaan kunnossapitoluokituksen mukaisessa kiireellisyysjärjestyksessä. Yksikön tehtäviin sisältyy talvisin varallaoloa ja normaalin työajan ulkopuolista työtä.

Katukunnossapidossa työskentelee noin 100 alan ammattilaista ja käytössä on noin 120 kone- ja ajoneuvoyksikköä. Töitä tehdään omana työnä, omajohtoisena työnä ja ostopalveluna. Suomen toiseksi suurimman kaupungin rooliin kuuluu toimia tiennäyttäjänä alan kehityksessä ja tuottavuudessa.

Haemme nyt vakituiseen virkasuhteeseen katutuotantopäällikköä katukunnossapidon yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu katukunnossapito -yksikön johtaminen. Operatiivista johtamista varten sinulla on tukenasi kokeneet esimiehet ja osaava henkilöstö. Sinulla on näkemystä ja kyvykkyyttä kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti, laadullisesti ja tuottavasti. Vastaat yksikkösi toiminnan suunnittelusta, laadun ja talouden hallinnasta tavoitteiden mukaisesti. Laadit pitkän tähtäimen suunnitelmia eri infraomaisuuserien arvon ylläpitämiseksi. Varmistat saumattoman yhteistyön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

 

Vastaava ylläpitomestari, työavain 04-232-20

Katukunnossapidon päällysteet ja merkinnät -yksikön tehtävänä on huolehtia katujen ja muiden yleisten alueiden korjaustöistä. Suurimpia tehtäväkokonaisuuksia ovat katujen uudelleenpäällystysurakka, siihen liittyvä merkintäurakka ja muut pienurakat. Yksikkö vastaa korjaustöiden ohjelmoinnista, urakoiden kilpailuttamisesta ja valvonnasta. Yksikön tehtäviin kuuluu myös joukkoliikenneinfran kunnossapitotehtäviä, liikennemerkkien ja opasteiden valmistusta ja asennusta.

Päällysteet ja merkinnät yksikössä työskentelee pieni joukko ammattilaisia. Töitä tehdään sekä omana työnä että ostopalveluna laajalle joukolle asiakkaita. Suomen toiseksi suurimman kaupungin rooliin kuuluu toimia tiennäyttäjänä alan kehityksessä ja tuottavuudessa.

Haemme nyt vakituista vastaavaa ylläpitomestaria päällysteet ja merkinnät -yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu katukunnossapidon päällysteet ja merkinnät -yksikön johtaminen. Vastaat myös urakoiden kilpailuttamisesta ja hallinnasta sekä toimit tarvittaessa urakoiden turvallisuuskoordinaattorina. Vastaat yksikkösi toiminnan suunnittelusta ja tuloksellisuudesta tavoitteiden mukaisesti. Operatiivisessa toiminnassa sinulla on tukenasi kokeneet asiantuntijat, valvojat ja osaava henkilöstö.

 

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi 19.4.2021 klo 15.45 mennessä tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi