Käyttöpäällikkö

Sijainti Forssa
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2018 Hae viimeistään 18.3.2018

Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn, kierrätyksen ja loppusijoituksen asiantuntija. Olemme kasvaneet reilussa kymmenessä vuodessa menestyneeksi yritykseksi ja aiomme jatkaa myös tulevaisuudessa vahvalla kasvun polulla. Tällä hetkellä työskentelemme 15 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 11 MEUR. Olemme osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia.

Haemme nyt
KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan käsittelytoiminnoista. Vastuullasi on Forssan Kiimassuon pilaantuneiden materiaalien käsittelykeskus sekä jätteenpolttolaitosten pohjakuonien erotteluun tarkoitettu liikuteltava kuivaerotuslaitteisto. Toimit esimiehenä kahdelle työnjohtajalle ja kehitysinsinöörille ja raportoit Suomen Erityisjäte Oy:n toimitusjohtajalle. Haluat kehittää toimintaa, kartoitat uusia laitteistoja ja vastaat oman vastuualueesi investoinneista. Osallistut aktiivisesti kierrätetyn keinokiviaineksen markkinointiin maanrakennusurakoitsijoille. Työpaikkasi sijaitsee Forssassa ja liikut aktiivisesti Suomessa. Tehtävää on mahdollisuus hoitaa osittain myös etänä.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri esim. maanrakennus, rakentaminen) sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta maanrakennukseen liittyvistä tehtävistä. Olet esimiestehtävissä johtamiskokemusta hankkinut tiimipelaaja, jolla on näyttöä tuloksellisista kehitys- ja muutoshankkeista. Odotamme sinulta aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englanniksi – ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla avainroolissa mukana kasvussamme. Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme sekä omistajayritysten (LHJ Oy, Kuusakoski Oy) monipuolisen osaamisen. Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Lisätietoja antaa MPS-konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690. Lisäksi Suomen Erityisjäte Oy:n toimitusjohtaja Jukka Manskinen vastaa tiedusteluihin 9.3. klo 9-15, puh. 040 661 2858. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 18.3. mennessä osoitteessa uratori.mps.fi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi