Kehityspäällikkö

HUS-Kiinteistöt Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.11.2017 Hae viimeistään 11.12.2017

Hyvinvointia rakentamaan

HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka hoitaa mm. HUS:n rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyviä tehtäviä. HUS-Kiinteistöjen palveluksessa on noin 300 työntekijää ja vastuullamme on noin miljoona hoitoneliötä. Lisätietoja kotisivuiltamme www.hus-kiinteistot.fi

Haemme nyt
Kehityspäällikköä

vastaamaan kehityshankkeiden koordinoinnista, suunnittelusta ja raportoinnista. Osallistut yhtiön toimintojen, järjestelmien ja prosessien kuvaamiseen ja kehittämiseen.

Kehittämispäällikkönä vastaat laatujärjestelmän ylläpitämisestä sekä koordinoit auditointeja ja niiden raportointia. Vastuullasi ovat yhtiön ulkoiseen kuvaan ja viestintään liittyvät materiaalit ja tietojen päivittäminen eri alustoille.

Tarjoamme kehittyvän työpaikan, monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä sekä organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, lisäksi arvostamme kokemusta tekniikan toimialan palveluista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Hallintojohtaja Sami Jarke sami.jarke@hus.fi sekä MPS-konsultti Juha Vaara, puh. 020 7469 411. Jätä hakemus palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 11.12.2017 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi