Avoimet työpaikat Skanska Tampere Julkaistu Haku päättyy

Kehityspäällikkö

Haemme kehityspäällikköä Tampereelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme Tampereelle esimerkiksi uuden ajan kaupunkiasumista edustavaa Luminarya ja monenlaisten yritysten tarpeita palvelevaa, modernia Technopolista.

Mitä pääset tekemään?

Kehityspäällikkönä työskentelet monipuolisissa tehtävissä Länsi-Suomen toimitila- ja asuntorakennushankkeiden tukena. Vastaat toiminnan suunnittelusta, toimintatapojen kehittämisestä ja kehitystoimenpiteiden jalkauttamisesta yhdessä johdon ja työpäälliköiden kanssa. Toimit alueyksikkösi edustajan Skanskan laaturyhmässä, ollen tärkeä yhteyshenkilö tuotannon, kehitystoiminnan ja johdon välillä. Toimit alueyksikön johtoryhmän sihteerinä ja työmaiden tukena. Osallistut henkilöstön, työturvallisuuden ja ympäristöasioiden kehittämiseen, koordinoit ja toteutat auditointeja sekä hoidat muita ajankohtaisia kehitys- ja tukitehtäviä. Viimekädessä työsi näkyy asiakastyytyväisyydessämme. Tehtävä edellyttää liikkumista Länsi-Suomessa. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– kokemusta rakennusalalta, eduksi työmaakokemus

– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)

– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

– itsenäistä työskentelyotetta, unohtamatta tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– kykyä ja halua kehittää toimintaa

– aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta

– tietoteknistä osaamista

arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa porukkaa ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.3.2018 mennessä tästä Lisätietoja saat aluejohtaja Panu Sivulalta, p. 040 550 9657, panu.sivula@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Skanska

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Olemme rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja monia aikamme kiinnostavimpia projekteja sekä Suomessa että maailmalla.

Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimintamme Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.

www.skanska.fi/avoimet-tyopaikat

Skanska - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia