Kehityspäällikkö

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 13.2.2018 Hae viimeistään 4.3.2018

Haemme kehityspäällikköä Tampereelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme Tampereelle esimerkiksi uuden ajan kaupunkiasumista edustavaa Luminarya ja monenlaisten yritysten tarpeita palvelevaa, modernia Technopolista.

Mitä pääset tekemään?

Kehityspäällikkönä työskentelet monipuolisissa tehtävissä Länsi-Suomen toimitila- ja asuntorakennushankkeiden tukena. Vastaat toiminnan suunnittelusta, toimintatapojen kehittämisestä ja kehitystoimenpiteiden jalkauttamisesta yhdessä johdon ja työpäälliköiden kanssa. Toimit alueyksikkösi edustajan Skanskan laaturyhmässä, ollen tärkeä yhteyshenkilö tuotannon, kehitystoiminnan ja johdon välillä. Toimit alueyksikön johtoryhmän sihteerinä ja työmaiden tukena. Osallistut henkilöstön, työturvallisuuden ja ympäristöasioiden kehittämiseen, koordinoit ja toteutat auditointeja sekä hoidat muita ajankohtaisia kehitys- ja tukitehtäviä. Viimekädessä työsi näkyy asiakastyytyväisyydessämme. Tehtävä edellyttää liikkumista Länsi-Suomessa. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– kokemusta rakennusalalta, eduksi työmaakokemus

– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)

– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

– itsenäistä työskentelyotetta, unohtamatta tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– kykyä ja halua kehittää toimintaa

– aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta

– tietoteknistä osaamista

arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa porukkaa ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.3.2018 mennessä tästä Lisätietoja saat aluejohtaja Panu Sivulalta, p. 040 550 9657, panu.sivula@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi