Kehityspäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 7.6.2019 Hae viimeistään 17.6.2019

Tampereen Vesi Liikelaitos/ Vedentuotanto ja jätevedenpuhdistus

Tampereen Vesi on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja käsittelystä Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 60 M€ ja henkilökuntamme määrä n. 130 vesialan ammattilaista. Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Kehityspäällikön tehtävänä on Tampereen Veden vedentuotannon sekä jätevedenpuhdistuksen ja -pumppauksen kehittäminen. Hän vastaa Vedentuotanto- ja jätevedenpuhdistus -yksikön riskienhallinnasta, kemikaali- ja työturvallisuudesta sekä kunnossapitotoiminnan kehittämisestä. Lisäksi työhön kuuluvat jätevedenpuhdistuksen ja -pumppauksen suunnittelun organisointi- ja raportointitehtävät sekä viranomaisyhteistyö. Kehityspäällikkö toimii yksikönpäällikön sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään diplomi-insinöörin tai muu vastaava yliopistotutkinto esim. vesitekniikan, ympäristötekniikan, prosessitekniikan tai kemian alalta. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 5 vuoden kokemus vesi(huolto)tekniikan, prosessitekniikan tai kemian alalta ja vesihuoltoon liittyvää kokemusta vähintään 3 vuotta. Samoin esimies-, projektin- tai työnjohtokokemusta tulee olla vähintään 2 vuotta.

Työ edellyttää vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen prosessien, tekniikoiden ja laitosten laaja-alaista osaamista sekä veden ja jäteveden pumppaukseen liittyvää osaamista. Työssä tarvitaan riskienhallinnan taitoja, alan työturvallisuus- ja kemikaaliturvallisuusohjeiden ja käytäntöjen tuntemista sekä laitosten ja pumppaamoiden kunnossapidon osaamista. Työssä tarvitaan hyvät projektinjohtamis- ja työnjohtotaidot sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työssä tarvitaan myös laitosten suunnitteluun, rakentamiseen ja hankintoihin liittyvää osaamista.

Odotamme hakijalta järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisutaitoa ja päätöksentekokykyä vaativissakin tilanteissa. Hakijan tulee olla yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan kotimaisen ja kansainvälisen kehityksen seuraamista ja kehitystyöhön osallistumista sekä halua oman ja yksikön ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalta vaaditaan vähintään voimassaoleva B-ajokortti.

Työaika (toimistotyöaika) ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 17.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Riitta Kettunen puh. 040 145 0588 tai sähköpostitse etunimi. sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja Tampereen Vedestä löytyy verkkosivuiltamme www.tampereenvesi.fi.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Savuton työpaikka

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi