Työnjohtaja kenttämestariksi

Suomen Erityisjäte Oy
Sijainti Forssa
Päivämäärät Julkaistu 20.5.2020 Hae viimeistään 24.5.2020

Toimintamme kasvaessa haemme

”KENTTÄMESTARIA” vastaamaan Suomen Erityisjäte Oy:n Forssassa sijaitsevan vaarallisten jätteiden ja pilaantuneiden massojen vastaanottoalueen käsittelytoiminnoista. Tehtäviisi kuuluu mm. kenttätoiminnan ohjaaminen varastointi-, käsittely- ja loppusijoitusalueilla. Osallistut myös laitteistojen ja alueen kehitystyöhön sekä vastaat yhteydenpidosta yhteistyö-kumppaneiden kanssa. Vastaat tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Odotamme sinulta

  • yhteistyökykyä
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua kehittää toimintoja
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • suunnitelmallisuutta ja organisointikykyä
  • kokemusta kenttätoiminnoista tai laitosprosesseista
  • hyvää tietotekniikan osaamista

Osallistut tarpeen mukaan sijaistuksiin Suomen Erityisjäte Oy:n muissa toimipisteissä Porissa ja Kangasalla. Luemme eduksesi ympäristöpainotteisen teknisen koulutuksen sekä kokemuksen pilaantuneista maista ja maarakentamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tuloksellinen ja innostunut työyhteisömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pasi P.Virtanen, puh. 040 587 1675.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 24.5.2020 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Suomen Erityisjäte on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin kuuden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto on n. 25 M€ ja se työllistää 95 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi